[YT]rAOm9OdTfWE[/YT]
Şimdi Hüzün İşgalinde Yüreğim
|
Seni düşündüm yine bu akşam üstü
Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine
Kahrettim seni benden çalan geceye seni sordum yatıgıma seni sordum boş odama Hesap sordumda yumrukladım duvarları Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut
Okşa yine saçımı dizinde uyut Ne çok severmişim gidince anladım Serseri gecelerde sana ağladım Bu akşamda sensizliği anılara srıp içtim
Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevememişim Bi dönsen en güzel yerinde biten o rüya Yeniden yaşanır istesen
Yıldızları sermezmiyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmazmıyım Yine şafak söküyor Uykulerın unuttuğu gözlerim yine tavanda
Ne vardı diyorum ah bi dönseydin son anda Şarjörüne hasret sürdüm sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim Anekdot: abi sabah sabah içimizimi karartacan Alıntı:Uykulerın unuttuğu gözlerim yine tavanda Teşekkrler Qetesh, Antisos.. Âh be.
Ben sözleri kendim için yazıyorum şarkıyı dinlersem söyleyebileyim diye.. sanki konuyu ben açmışım gibi adem abinin paylaşımından faydalandım hayır bunu kabul edemem
Bzim de işimize yaradı (:
Nyse madem istemyorsun biz de teşekkr etmeyiz o vakıt Âh be.
bana değil adem abiye teşekkür et / ama sen diceksinki ben onunda ismini yazdım oraya ama o zaman teşekkürü böl ikiye
sonra bunun sağlamasını yap yarım teşekkürü ikiyle çarp 1 teşekkür ediyor :yikildim:
Tmam sana etmiyorm dediğme göre sadce ona ediyorm d
Allahm ya Sabah sabah bela mısn dd Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hüzün Kovan Kuş. | riukeen | 1 | 1,819 |
06-27-2015, Saat: 07:37 PM Son Yorum: riukeen |
|
şimdi hayat | sıla | 1 | 536 |
01-30-2012, Saat: 10:24 AM Son Yorum: sıla |
|
Grup 84 - Simdi Hayat | eRCi | 0 | 453 |