Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fısıltı (hush hush) Becca Fitzpatrick
KUTSAL BİR YEMİN
KOVULMUŞ BİR MELEK
YASAK BİR AŞK..

Kovulmuş bir meleğe âşık olmak...

"Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum... Biri hariç. Yeni öğrenci... Arkamdaki sırada, serinkanlı siyah gözleri karşıya sabitlenmiş bir hâlde kaykılmış oturuyordu...

Siyah gözleri beni âdeta delip geçiyordu. Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı. Kalbim bir an tekler gibi oldu ve o bir anlık duraksamada, kasvetli bir karanlık duygusunun bir gölge gibi üzerime örtüldüğünü hissettim. Bu duygunun kaybolması sadece bir an sürdü, ama ben hâlâ ona bakıyordum. Gülümsemesi dostça değildi, bela kelimesini heceleyen bir gülümsemeydi. Ve vaat doluydu."
Ara
Vampirli melekli şeytanlı kitaplara yenisi mi eklendi???
İlk kitap mı ?
Ara
ilk kitap ayrıca yazarında ilk romanı ve vampir hikayelerini sollayan bir roman okudum tavsiye ederim.
Ara
Hmm şu işaretin seriyi bitirim başlim bunaa ... V.C. Andrews'n çatı serisi aklıma geldi Fısıltıyı görünce
Ara
Hmm.
Kesinlikle okumalısın 2. ve 3. kitabıda varmış ama Türkiye'ye gelmedi henüz.
Ara
Harika bi kitap.
Meli'den önce ben okudum.
Zaten onada ben tanıttım kitabı (:
En etkilendiğim kitap oldu.
2.Serisini iple çekiyorum.
Her dışarı çıktığımda kitapçıya uğrayıp 2.ci serisinin çıkıp çıkmadığını soruyorum.
Meli'yi bıktırdım artık (:
Ara
Şapşal ben senden önce biliyodum sadece sen kaptın ilk önce kitabı hıh.
Ayrıca bende bekliyorum 2.seriyi merakla..
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi