Yaz başıydı gittiğinde.
Sersemletici bir rüzgar gibi geçmişti
M A Y I S . . .
Seni bir şiire düşündükçe kanat gibi tüy gibi dokunmak gibi
uçucu ve yumuşak şeyler geliyordu aklıma.
Önceki şiirlerimde hiç kullanmadığım bu sözcük usulca düşüyordu bir kağıt aklığına
belki de . . .
[SIZE=4]ilk kez giriyordu yazdıklarıma hayatıma.[/SIZE]
[[[[[[[[[ Madem ki istiyorsun öyleyse durma[SIZE=3] git ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[[[[[[[[[ Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim ]]]]]]]]]]]
[[[[[[[[[ Sende bilirsin hiç bir [SIZE=3]acı sonsuza dek sürmez ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[[[[[[[[[ Hatta her an yeniden sevebilirim ]]]]]]]]]]]
Daha o gün anlamalıydım bu ilişkinin yazgısını[[[[[[[[[ Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim ]]]]]]]]]]]
[[[[[[[[[ Sende bilirsin hiç bir [SIZE=3]acı sonsuza dek sürmez ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[[[[[[[[[ Hatta her an yeniden sevebilirim ]]]]]]]]]]]
[SIZE=2]Yaz başıydı gittiğinde. Bir aşkın ilk günleriydi daha.
[/SIZE] [SIZE=2][SIZE=4]Aşk mıydıdeğil miydi? [/SIZE]
[/SIZE] [SIZE=2]Bunu o günler kim bilebilirdi?
[/SIZE] [SIZE=2]"[SIZE=7]EY[SIZE=5]L[/SIZE]ÜL de aynı yerde ve aynı insan olmamı isteyen" [/SIZE]
[/SIZE] [SIZE=2]notunu buldum kapımda.
[/SIZE] [SIZE=2]Altına saat: [SIZE=4]16.00[/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2] diye yazmıştın [SIZE=5]ve saat [SIZE=7]16.04'tü onu bulduğumda.[/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=1] [[[[[[[[[ Olmazdı bende biliyorum haklısın haydi git ]]]]]]]]]]][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2][SIZE=1] [SIZE=1] [[[[[[[[[ Korkma seninle gerçekten dost olabilirim ]]]]]]]]]]][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2][SIZE=1] [SIZE=1] [[[[[[[[[ Aslında bende uzun zamandan beridir sana ]]]]]]]]]]][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=2][SIZE=1] [SIZE=1] [[[[[[[[[ Ayrılmak istediğimi söylemedim haydi git ]]]]]]]]]]][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]Takvim tutmazlığını
Aramızda bir düşman gibi duran
z a m a n'ı
Daha o gün anlamalıydım
Benim sana erken senin bana geç kaldığını
Git...
Git...
Git...me... DUR!!!!! ne olursun
[SIZE=1][[[[[[[[[ Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[SIZE=1][[[[[[[[[ Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[SIZE=1][[[[[[[[[ Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim ]]]]]]]]]]][/SIZE]
[SIZE=7]Gittin.şimdi bir mevsim değil koca bir hayat girdi aramıza. [/SIZE]
[SIZE=3]Biliyorum [SIZE=7]ne sen dönebilirsin artık ne de ben kapıyı açabilirim sana.[/SIZE][/SIZE]