Doğum günün kutlu olsun ahanda al pastan
Pisipisiko doğum günü
|
Böyle bi pasta ilk defa görüyorum
ama ben açıcaktım konuyu, huh sana (: Meleğim..Güzeller güzelim Doğumgününü kalpten kutlarım, Rabbim herşeyi güzelim gönlüne göre versin inşaAllah. Sevdiklerinle birlikte, benle birlikte saglıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı yıllar geçirmen dileğile inş. Her zaman mutlu ol emi, yüzünden hiç bi zaman o tatlımı tatlı gülüşün eksik olmasın.. Iyiki doğdun iyiki tanıdım seni vee iyiki varsın Biricik'm seni çok seviyorum ..çok İyiki doğdunnnn Pcko iyi ki doğdun sanaaaaaaaa...
Mutlu yıllar cnm. Yeni yaşında en olmasını istediğin dileklerin olsun ve ömür boyu sağlık huzur aşk peşini bırakmasın. Nice nice güzel senelere inşallah... Doğum günün kutlu mutlu olsun =))
iyiki doğdun pckoo mutlu yıllar diliyorum sana Allah gönlünden ne geçerse hakkında hayırlısını versin...yeni yaşın ve bundan sonra gelecek her yaşlarında sağlıklı huzurlu ve mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsuunnn
[SIZE="3"][COLOR="Navy"]oyyyy kurbaneyyyyyyyyyyy kurbaneeeeeeyyyyyyyyyy :tey:
o benim anlatmakla anlatamayacağım canımın içi meleğim bitaneciğim canım cigerim çikilatağlı kaymaklı kadayıfımdır ooooooooooooo iyiki doğdun yüreğinin güzelliği sesine yüzüne tatlı diline yansımış güzeller güzelim iyiki varsın veeeeeeee iyi ki ben de seni tanıdımmmmmm koskocaman binlerce muuucccckkkksssssssssss al bakalım bebek bu da pastan [/COLOR][/SIZE] Antiban Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkr ederim Antiban (: Pasta şahane bu arada.. Ўeşaren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böyle bi pasta ilk defa görüyorum Meleğm benim ben de seni çok seviyorum, çok teşekkür ederim. (: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolasın YasSmin'ciim (: Teşekkür ederim canım.. ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki doğdun pckoo mutlu yıllar diliyorum sana Allah gönlünden ne geçerse hakkında hayırlısını versin...yeni yaşın ve bundan sonra gelecek her yaşlarında sağlıklı huzurlu ve mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsuunnn Amin Zenco (: Sağolasın teşekkr ederim. (: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyy kurbaneyyyyyyyyyyy kurbaneeeeeeyyyyyyyyyy :tey: Ah bebekimm pastaya bayıldm Çk teşekkr ederim muuckkks (: Âh be.
MaSaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nice yıllara Sağol :$ Muck Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,481 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,573 |