07-16-2012, Saat: 02:57 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
2,156
-
Konuları:
102
-
-
Rep Puanı:
Sevgili yönetim ve pek saygı değer arkadaşlarım,
1-Forum aktif değil ne yazık ki...bunun olmaması için yönetim tarafından biraz reklam fena olmaz..
2-eski üyeler hep o MEŞHUUUUR eski 'ruh'tan bahsediyorlar ancak sadece şikayet edip gidiyorlar hiç bir faaliyetleri yok.Eğer bu kadar dert ediyorlarsa biraz buraya takılsınlar.her şey facebook değil.
3-Arkdaşlardan isteğim ise paylaşımda bulunulmalı.
4- Eğer bu yazdıklarım 1-2 gün içerisinde cevaplanmıyorsa zaten yönetim bu sayfayı sallamıyor demektir.
Saygılarımla...
07-18-2012, Saat: 12:18 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
21,606
-
Konuları:
318
-
-
Rep Puanı:
İsteğin çok yerinde olmuş gerçekten, reklam iyi fikir.
Fakat herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef.
Mesela benim de face'm yok. Aynı zamanda vaktim de yok.
Eskiler eskideyken kimi lise okuyor, kimi çalışmıyor, kiminin de nete girmeye vakit ayırabilecek rahat bir işi vardı ve günün yarısını burda geçirebiliyorlardı.
Şimdi herkes okulunda, işinde. Özlem duyup arada bakıyorlar buraya, bıraktıkları gibi görmek istiyorlar haliyle.
Vakti olanlar zaten giriyor, yersiz imalarda bulunmak yerine anlamaya çalışmak gerek.
Bir de eğer bu yazdıkların 1-2 gün içinde cevaplanmıyorsa yönetimin de vakti yok demektir.
07-18-2012, Saat: 04:01 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
2,156
-
Konuları:
102
-
-
Rep Puanı:
Eskilerden bahsetmiyorum zaten onlar yakınıp gidiyorlar sadece. Eski mesajlara bakarsanız görebilirsiniz.
Facebook lafınada takılmayın o sadece bir örnekti hepsi o.
Ayrıca; Ben kimseye yakışıksız imalarda da bulunmuyorum. Nasıl görünüyorsa onu anlatmaya çalışıyorum. Onun için 'yersiz' imalarla uğraşmayalım.
Herkesin vakti yok diyorsunuz Evet yok, benimde yok. Ben bununla insanları yadırgamıyorum. Sadece mevcut ve aktif olan üyelere bir öneri sundum. Paylaşımlarda bulunalım diye. İsteyen dikkate alır, isteyen almaz.
Yönetimin sayfaya ilgili olmamasınada söyleyecek bir sözüm yok zaten. Anladığım kadarıyla sadece 1 kişi var sanırım kendiside kurucu. 1 kişinin de 24 saat ilgili olması zaten beklenemez. Kendi iş ve özel hayatları var sonuçta. Bu yüzden yanlış anlaşılmak istemem.
Düşüncemi iyi niyetli bir şekilde yansıtmaya çalıştım hepsi bu.