:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
Seni her çağırdığımda, artık yüreğime yumruk atamayacaksın.
Ben de bir başkasının yasak bahçesine uğramayacağım.
Artık ne gelmeni isteyeceğim, ne de kalmanı....
Ara
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler ,
Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler.
Ben Sevdim Baskasina Verdiler.
Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meğer
Ara
dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer önce birer birer toplarsın sonra teker teker atarsın fakat bazılarını atmaya kıyamazsın işte SEN o kıyamadığımsın!!!!!!!!
Ara
Ahhh ahhh ............
Ara
Aşk bir duygu olarak göz, gönül ve kulak menfezleriyle insanın iç alemlerine akar; vuslata dekde bir baraj gibi şişer, bir çığ gibi büyür, ve bir alev gibi onun her yanını sarar. Aşk vuslatla noktalanınca her şey durgunlaşmaya yüz tutar; ateş, söner baraj boşalır, çığda dağılır gider.
Ara
gözlerinin daldığı noktada ben varım. çünkü o an ben de seni düşünüyor olacağım....
Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim...
Ara
seni unutmak kolay olsaydı, gülen yüzümün ardında sakladığım ağlayan kalbim, halaa o bakışlara vurgun olmazdı...
Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem…
Ara
her gölgeyi sevemezsin, binlerce gölgenin arasından seninkine benzeyene rastladığında hissettiğin duygudur aşk.... tanımlayamazsın....

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel Bir Söz.... isimyoq 4 1,385 04-14-2022, Saat: 08:34 PM
Son Yorum: wildfang
  Güzel söz..6 Liseli_kız 1 817 04-12-2022, Saat: 05:18 PM
  Güzel söz..5 Liseli_kız 3 1,083 04-12-2022, Saat: 05:15 PM
  Güzel söz..4 Liseli_kız 2 970 04-12-2022, Saat: 05:14 PM
  Güzel söz..3 Liseli_kız 1 818 04-12-2022, Saat: 05:12 PM