Benim listemde öncelik olarak Masal Yüzlü...Rose...Fırtına...Yargıç...Bilgeis...Kayıp Gölgeler...Esra...milagros...Aylin...offffff herkesi ya ayırım yokkkksadece hepsini yazamıyom ki sabaha kadar sürer...
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor.
|
YA HERKESİ AYIRT ETMEK İSTEMEM TABİKİ..
MASAL PERİSİ...İSYANBİTMEZ(BU ARALAR ÇOK GELMESEDE )...MİLAGROS..ERCİ....YARGICIM CANIM KUZEN ..AYLİN ...KEVSER...MEGOLAMAN ARTIK ASİ MELEK AMA .....CARİSMABOY...EZBERİMSİN ...MASAL YÜZLÜ...FIRTINA...KAYIP GÖLGELER...İKİSİM (O BİLİR KENDİNİ )...TATLI CADI.....AKLIMA GELENLER ŞU AN BUNLAR.. AYRIM YAPMAM İMKANSIZ AKLIMA GELMEYENLER BİLE VAR AMA BEN HERKESİ GÖRÜNCE BURDA SEVİNİRİM TABİKİ DE
?zgem
Blue belial Yarg?? happyyel?z ?layda ѕqρα кJмя F?rt?na G?N?L Bilgeis bunlar? g?r?nce ne?em yerine geliyor hatta bana sen de gel diyor Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EYVALLAH forumda onu g?r?nce ne?em yerine geliyor ama 40 y?lda bi kimvar kim yok diye bakar?m g?z?m orda deil yani ben genelde msnde olunca ole oluyo miley20:miley20:jan?m karde?im bende seni ?ok sefiommmm
Onu Görünce Çok Seviniyorum
Kalbim Tımtıs Tımtıs atmaya BaŞlıyorr.. O Gidince Masum bi kedi Gibi Oluyorum... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gecm?s olsun kardes?m Amin Ama Seni G?r?nce de Tekrar Moral Buluyorum
01-01-2007, Saat: 05:11 PM <
valla artık tüm üyeleri görünce hatta bu sitede kendim bile online olunca mutlu oluyorum tabi bi kaç kişiyi görünce daha da mutlu oluyorum ama kalsın sölemiyim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üsttekinin yerine geçseydiniz ne yapardınız? | PrinceSs | 17 | 1,356 |
04-12-2022, Saat: 01:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım yerine Ne kullanırsınız ? | lover | 47 | 2,755 |
04-07-2022, Saat: 07:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 21,866 |