Beğenmenize Sevindim
ÇoçukLuÄžum AkLıma GeLdi :=)
|
ÇAN ÇAN ÇİKOLATA
çan çan çikolatahani bana limonata limonata bitti hanım kız gitti. nereye gitti? İstanbul'a gitti. istanbul'da ne yapacak? terlik papuç alacak. terlik papucu ne yapaçak? düyünde şıngır mıngır oynayacak...
TAKATUKALAR
Al şu takatukaları takatukacıya takatukalattırmak için götür. Takatukacı takatukaları takatukalattırmazsa, takatukaları takatukacıdan takatukalattırmadan getir.:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
PATLICAN
Patlıcan var patlıcan, Patlasın senin kocan. Şisko şisko biberler, Arabaya bindiler. Elmalar yedi buçuk, Onu yedi bir çocuk. Patlıcandan bıktım, Ben oyundan çıktım!
KARGA
Karga karga "gak" dedi, "Çık şu dala bak" dedi, Karga seni tutarım, Kanadını yolarım
KUZU
Kuzu kuzu me Bin tepeme Haydi gidelim Ayşe teyzeme. :d:dd:d:d.d:d::dd:
PATLICAN-2
Pa pa patlıcan Patlasın senin kocan Şişko şişko biberler Tramvaya binerler Elmalar yedi buçuk Yesinler çoluk çocuk Karpuz kestim kan çıktı Ayşe oyundan çıktı
HIKICIK,MIKICIK
Liralarım döküldü Toplayamadım Hanım kız geldi Saklayamadım Hıkıcık,mıkıcık
SINIFLAR
Mini mini birler, Çalışkandır ikiler, Mavi gözlü üçler, Dayak yiyen dörtler, Misafirdir beşler, Altılar, altınımı çaldılar, Yediler, yemeğimi yediler, Sekizler, semizdirler, Dokuzlar, doktor oldu, Onlar bizi okuttu. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hiç Aklıma Gelmezdi :D | YasSmin | 16 | 1,240 |
06-09-2011, Saat: 03:28 PM Son Yorum: YasSmin |
|
aklıma geldide..:D | iLLeth.! | 2 | 501 |
11-21-2007, Saat: 12:17 PM Son Yorum: djseninim |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi