:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kınama Alanı..
KatRé*yi kınıyorum Tongue ne zamandır beni ihmal ediyo Sad Big Grin Big Grin
Ara
Telefonla yanına çağırıp üst kata gitmeme neden olan işleri verdktn snra arkamdan seslenmyp aşağıya inmemi bekleyp telsizden arayıp onca merdiveni geri çıkarttıran muhasebe müdürümü kınım kınım kınıyorum Sad
Ara
mustakbeL eşim olcak insanı izin verrseniz burdan beni beklettiği için ve kim bilir şuanda kiminLe olduu için onu burdan şiddetle kınıorummmmmmmmm seni mahvetçemmmm Big Grin
Ara
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mustakbeL eşim olcak insanı izin verrseniz burdan beni beklettiği için ve kim bilir şuanda kiminLe olduu için onu burdan şiddetle kınıorummmmmmmmm seni mahvetçemmmm Big Grin

:yikildim:
Ara
ZencefiL'e feci şekilde katılıyorum Big Grin
Ara
Big GrinBig Grin yaLnız deilim oleyyyy...:yikildim:
Ara
Hep destek tam destek bu konuda Big Grin

Ben işçiler 1 saat mola yapıp dinlenirken biz yoğunluktan 1 de yemeğe çıkıp 10 geçe aşağı inmemize rağmen bizi azarlayanları da kınıorum Big Grin

Kınancak ne çok şey varmış hahaha =D
Ara
ter kokan insanları çok pis kınıyorum özellikle otobüslerde Big Grin bakımlı olun yaa parfüm kullanın azcık Big Grin
Ara
üniversitedeki tarih hocamı kınıyorumm hocam lisede değiliz devamsızlığı bu kadar takıyosun senin yüzünden kahraman tazeoğlunu göremicem yahu Sad
Ara
kahraman tazeoğlunu göremiceğin bişe yaptıysa tarih hocanı ben de kınıyorum aaaaaa ayıp Tongue
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi