:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ben küçükken ... (itiraf ediyorum)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Bigün kardeşimi çok kötü dövmüştüm annemde benidövmüş tü we kardeşine bi daha elkaldırmıycaksın demişti korkumdan bagıramıyodum bile Big Grin bende gittim komşunun çocuguna para werdim gitkardeşimi döv dedim oda gitti dövdü rahatladım hee bişey unutttum bide kardeşimi dövdü diye gittim para werdigim çocugu dövdüm nasıl kardeşimi döversin diye korudum şakacıktan:yikildim:

hani tekel-kaçak çay felan warya bigün kaçak çayiçiyoruz annem benkaçak çayı daha çoksewiyorum dedi ben başladım anne ya polisler bizi yakalarsa neden kaçak çayiçiyoz anne içmeyelim bir daha diye aglamaya :yikildim:

kuzenimle aramda 2 yaşwar ben 2,5 yaşındaymışım oda daha yeni bebekmiş Big Grin çokta kıskanırmışım onu =)yüzünü hepcimcikledigimden yüzünde hep yaralar izler olurmuş annemler pudrayla kapatırlarmış bu sefer de çocuk ruh gibi bembeyaz olurmuş:yikildim:
süper ya hele şu para verme işi
Sende Fırlamanın Tekiymişsin Big Grin
hehehe :Big Grin allah wergisi naparsın
:yikildim: manyaxxx Smile
Big Grin hadi bea şimdide öleyim tek fark daha cimriyim para wermeden dövdürtüyom Big Grin hehehehhehe
:yikildim:
koptm sende az deiLmi$sin Big Grin
kısss dur daha yarısını yazdım annem gelsin ona bi sorıyım unuttum yaptıklarımı Big Grin
senden beklerim zaten bunları...
Big Grinehuehuehu nusret abi sende itiraf et korktun dimi Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4