06-09-2007, Saat: 01:53 AM
MalzemelerMutfak Zorluk 3Süre 35 dk.Kaç Kişilik 8Yöntem 2.5 su bardağı un 
4 Adet yumurta
1 Çay kaşığı sirke
Kızartmak İçin:
Sıvıyağ
Üzerine:
Pudraşekeri
Hazırlanışı
4 Adet yumurta
1 Çay kaşığı sirke
Kızartmak İçin:
Sıvıyağ
Üzerine:
Pudraşekeri
Hazırlanışı
- Öncelikle 2 su bardağı un, 4 adet yumurta ve 1 çay kaşığı sirkeyi derin bir kabın içinde karıştırın. 
 
- Yoğurarak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. 
 
- Hazırladığınız hamuru buzdolabına kaldırarak 1 saat bekletin. 
 
- Dolaptan aldığınız hamura kalan yarım su bardağı unu yedirin. 
 
- Hamuru dörde bölün. 
 
- Merdaneyle bir parmak kalınlığında açın. 
 
- Açtığınız hamuru da 12 cm uzunluğunda parçalara ayırın. 
 
- Hamur parçalarının her birini iki ucundan ortada birleştirip, düğüm atın. 
 
- Geniş bir tavanın içinde yağı kızdırın. 
 
- İçine hamurları atıp, kızartın. 
 
- Üzerine pudraşakeri serpip, servis yapın.

 teşekkür..
teşekkür..