01-21-2008, Saat: 12:39 PM
01-21-2008, Saat: 12:44 PM
Yönetim her daim göreve hazır ve nazırdır yönetim uyumaz yönetim acıkmaz yönetim üşümez
biz politika olarak her üye memnuniyetini ön planda tuttuk ve teşekkür edemeyen üyelerimize
takdir butonu vereceğiz her üyenin kendine özel bi teşekkür butonu olacak evet
mazot belki 1 ytl olamayabilir ama biz sözümüzü tutarız
biz politika olarak her üye memnuniyetini ön planda tuttuk ve teşekkür edemeyen üyelerimize
01-21-2008, Saat: 12:46 PM
ercan o zaman takdir butonumu üsterim bak laf ağızdan bikere çıkar sonra yok olmadı bilmem gibi mazeretleri kabul etmem
01-21-2008, Saat: 12:47 PM
alın tesekkur ettım ıkınızıde sızde bana edın bakalım harbıden calısıyomu calısmıyomu :d
01-21-2008, Saat: 12:49 PM
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yönetim her daim göreve hazır ve nazırdır yönetim uyumaz yönetim acıkmaz yönetim üşümezNe güzel de anlatmışsın yiğennimm tebrik vede teşekkür ediyorum sana kimin yiğeni bea
01-21-2008, Saat: 12:50 PM
t$k ßutonLarını getirttiRene kadar CanımıZ Cıktı $imdi de CaLı$mıo dioLar:yikildim:
Onun warLıqı yeter ßea
Onun warLıqı yeter ßea
01-21-2008, Saat: 12:51 PM
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alın tesekkur ettım ıkınızıde sızde bana edın bakalım harbıden calısıyomu calısmıyomu :d
hani nan sersi tşk ettim demişsin ama öle bişey görünmüor
ben tşk edebilsem zaten baştan aşağı herkese tşk edecem ama buton iş görmüyorki
01-21-2008, Saat: 12:51 PM
ccaslısıyo akıllı durun hepınıze benden bırer tesekkur sızde edın bıtsın bu ıskence yoksa gerı alıcam tesekkurlerımı
01-21-2008, Saat: 12:52 PM
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani nan sersi tşk ettim demişsin ama öle bişey görünmüor
ben tşk edebilsem zaten baştan aşağı herkese tşk edecem ama buton iş görmüyorki
ettık be yalan smölemeye utanmııurmusun yoksa sne benı begenmıormusun :d
01-21-2008, Saat: 12:53 PM
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t$k ßutonLarını getirttiRene kadar CanımıZ Cıktı $imdi de CaLı$mıo dioLar:yikildim:
Onun warLıqı yeter ßea
varlığına bi sözüm yok benim ama bende tşk etmek istiyorum ama ne hikmetse çalışmıor bende buton
neyse yönetim bana söz verdi taktir butonu verecekmiş ben demedim ercan dedi