:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: off!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
sevdiğim kıza teklif etmedim... ve şimdi o başkasının göz göre göre elimden kayıyorr:kk::kk::'(
peki nie bekLiosun (=

azck cesaretini topLa we söyLe bişey kaybetmezsn, ama bööle bekLersn kız da gider :S
bence duRman hata gıt evını bas
bencede kızı seviyosan bırakma...sevgi büyüktür gerçeğini kimse bulamaz ne olursa olsun sevginin sevdiğinin arkasında dur...buda benim tavsiyem bi teklif et bakalım ne dicek...
sen neii bekliionn o zaamnn :S
kaybeden sen olucaksın başkası değil
€L!nD€n aKıP , G!tM€s!n! ߀kL!yOrSuN ßöL€ yaPAraK ARk!M ... !mKAnLar s€n!n L€h!n€ gaYr€T €tM€k LaZıM SmileSmileSmile
>>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede kızı seviyosan bırakma...sevgi büyüktür gerçeğini kimse bulamaz ne olursa olsun sevginin sevdiğinin arkasında dur...buda benim tavsiyem bi teklif et bakalım ne dicek...

benim söyleyeceğim herşeyi ece fazlasıyla söylemiş zaten.
çok güzel söylemişsiniz hepinize tşkler ama ben kıza seni seviyorum demiştim bekle gibisinden bişeler söylemişti...cesaretim kırılmıştı Sad az önce öğrendiğime görede artk çıkmaya başlamışlar...teklf etmek hiç bi fayda getirmeyecekSad
daha yasın küçük canım benim karşına kimler çıkar o ne tek olcaktı ne de son boşver
Sayfalar: 1 2