02-27-2008, Saat: 02:52 AM
Sayfalar: 1 2
02-27-2008, Saat: 02:53 AM
18 ya$ınamı qirdin
02-27-2008, Saat: 02:57 AM
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:18 ya$ınamı qirdin
18 e gireli 6 ay oldu doldurmaya 6 ay var doğal olarak yaşım değil karakterim büyüdü aklım büyüdü
02-27-2008, Saat: 02:57 AM
aM!n . s€N g€L!Rk€N ß!z tR€nL€ g€ç!YoRdUk JnM y€N! ya$InIn SaNa UmUtLaRıNı G€rÇ€kL€$t!Rm€Nd€ YArDıMcI , a$KıNdA sAdAkAt!n! , a!L€nD€ S€vg!n! , SağLıÄžıNdA dOrUğU , yA$aMıNdA k€$K€s!zL!ğ! D!L!YoRuM
02-27-2008, Saat: 03:01 AM
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aM!n . s€N g€L!Rk€N ß!z tR€nL€ g€ç!YoRdUk JnM y€N! ya$InIn SaNa UmUtLaRıNı G€rÇ€kL€$t!Rm€Nd€ YArDıMcI , a$KıNdA sAdAkAt!n! , a!L€nD€ S€vg!n! , SağLıÄžıNdA dOrUğU , yA$aMıNdA k€$K€s!zL!ğ! D!L!YoRuM
yeni bir yaşa girmedim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım seninde tren raydan çıkmaz sonuçta ilerde bizi neyin beklediğini bilmiyoruuz bu hayatın üstesinden sapasağlam tertemiz ve iç huzuruyla gelmen dileğiyle ...
02-27-2008, Saat: 03:06 AM
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni bir yaşa girmedim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım seninde tren raydan çıkmaz sonuçta ilerde bizi neyin beklediğini bilmiyoruuz bu hayatın üstesinden sapasağlam tertemiz ve iç huzuruyla gelmen dileğiyle ...
rAyI ߀L!rL€y€N + kOnTrOL €d€N ß!L!rK!$! !s€ : ßuNdA !Ç!m RaHaT eV€t ß!zL€r! N€y!N ߀kL€d!ğ!n! ß!L€m€Y!z LaK!N hAyAtIn PoZ!t!F yÖnL€r!n! KaVrAyIp LEh!m€ Ç€v!rM€k €L!mD€d!R jNm ߀N!M t€m€Nn!L€r!N !Ç!n $üKrÜm DuYuYoRuM sAoL ß!TaN€m
02-27-2008, Saat: 03:08 AM
ßirazda ßana Dua Edin yawww
02-27-2008, Saat: 03:40 AM
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßirazda ßana Dua Edin yawww
hayat içinden geçirdiğinn tüm güzellikleri her sabah kapına biir biiir bıraksınn güne hep umutla sevinçe başlaa
02-27-2008, Saat: 03:41 AM
eyw. UyFor
Amin Seninde Canım Cierim
Amin Seninde Canım Cierim
02-27-2008, Saat: 03:43 AM
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rAyI ߀L!rL€y€N + kOnTrOL €d€N ß!L!rK!$! !s€ : ßuNdA !Ç!m RaHaT eV€t ß!zL€r! N€y!N ߀kL€d!ğ!n! ß!L€m€Y!z LaK!N hAyAtIn PoZ!t!F yÖnL€r!n! KaVrAyIp LEh!m€ Ç€v!rM€k €L!mD€d!R jNm ߀N!M t€m€Nn!L€r!N !Ç!n $üKrÜm DuYuYoRuM sAoL ß!TaN€m
başarabiliyosan ne mutlu sana ölmek isteyenler hayattan bezenler var hayat onların malzemesinden çalıyo demekkiii bişey değillll sende sağoll
Sayfalar: 1 2