:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Buğu Kebabı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Buğu Kebabı

Malzemeler

Mutfak Zorluk 2Süre 100 dk.Kaç Kişilik 8Yöntem


1 Kilo kemiksiz koyun eti
Yarım kg arpacık soğan
6 Diş sarımsak
2 Adet domates
1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kekik
3 Adet defne yaprağı
1 Tutam kıyılmış dereotu
1 Tatlı kaşığı tuz


Hazırlanışı567.jpg
  • Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın.
  • Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin.
  • Domatesleri yıkayıp rendeleyin.
  • Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın.
  • Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
  • Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın.
  • Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın.