:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu tuvaLete qiRmek yüRek isteR..! :)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
27ad4un1.jpg

:yikildim::yikildim:
Allah ın daında her yer tuvalet zaten nie kassnki millet kendini.. xD
Yaa mubarek her yer tuvalet kaynıyor Ülkemizde milet boştan yere Allah'ın dağında ne yapsınki:kop::kop::kop::kop::kop:Teşekkürler çok güzeldi.
:yikildim::yikildim:
püff oraya o tuvaLeti koyma amaçLarı ne bide qide qide tam uca koymşLar Big Grin
nolcak yhaBig GrinBig Gringirerim o tuvalete
asaı dusmei icin ilkcan.. xD
iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah ın daında her yer tuvalet zaten nie kassnki millet kendini.. xD

doqru senin için her yer tuvalet olabilir ama biz titiz insanLardan bahsediyoRuzzz :yikildim::yikildim:
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaa mubarek her yer tuvalet kaynıyor Ülkemizde milet boştan yere Allah'ın dağında ne yapsınki:kop::kop::kop::kop::kop:Teşekkürler çok güzeldi.
eee hüseyin boşuna temizLİk imandan qeLir dememişLeRR :yikildim::yikildim:
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:
püff oraya o tuvaLeti koyma amaçLarı ne bide qide qide tam uca koymşLar Big Grin

demekki heRkesss heR buLduqu yeRe pisLemioo bu kadarrr temiz ve titiz insanLarda varmışş demekkk :yikildim:
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee hüseyin boşuna temizLİk imandan qeLir dememişLeRR :yikildim::yikildim:

Bak işte o kunuda haklısın temi<lik imandan gelir ammada temiz ve titiz insanlarda varmış amma dağda.:yikildim::yikildim:
Sayfalar: 1 2