Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.
Alıntı:İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin
Hatırladım, romantizmn gereksiz oldğnu anladım.
Alıntı:Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda
Zaten bunun içn önce tavrımı değiştirdim. Herşey yoluna giriyor..
Alıntı:Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir
Kesinlikle.
Alıntı:Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.
Çalışmıyorm. Kendiliğinden gidiyor =/
Teşekkrler meleğm.. .)
kendine gezmek için yine bi pay çıkarttın ya helal olsun
mucckkks
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendine gezmek için yine bi pay çıkarttın ya helal olsun
mucckkks
Gene birilerine söz vermişim bugn için..
Hay kafama kusayım (:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gene birilerine söz vermişim bugn için..
Hay kafama kusayım (:
haber vermişin..
o ne demek haber verdiğinden haberin mi yoktu
Yok pazrtsi görüşürük demişm (:
Ya da bunu çok sk yaptığmdan beni keklyolar "söz verdn" dye