Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.
Yengeç 03.01.2011
|
Alıntı:İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verinHatırladım, romantizmn gereksiz oldğnu anladım. Alıntı:Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorundaZaten bunun içn önce tavrımı değiştirdim. Herşey yoluna giriyor.. Alıntı:Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilirKesinlikle. Alıntı:Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.Çalışmıyorm. Kendiliğinden gidiyor =/ Teşekkrler meleğm.. .) Âh be.
kendine gezmek için yine bi pay çıkarttın ya helal olsun
mucckkks sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendine gezmek için yine bi pay çıkarttın ya helal olsunGene birilerine söz vermişim bugn için.. Hay kafama kusayım (: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gene birilerine söz vermişim bugn için.. haber vermişin.. o ne demek haber verdiğinden haberin mi yoktu
Yok pazrtsi görüşürük demişm (:
Ya da bunu çok sk yaptığmdan beni keklyolar "söz verdn" dye Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yengeç 23.01.2014 | ZencefiL | 0 | 503 |
01-23-2014, Saat: 10:23 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Yengeç 04 06 2012 | ZencefiL | 0 | 372 |
06-04-2012, Saat: 09:54 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Yengeç 26.04.2012 | ZencefiL | 0 | 353 |