dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?klr tatl?m bizimle payla?an y?re?ine sa?l?k.....SEN?N DE ARKADA?IM..........BE?ENMENE SEW?ND?M........
MuTLu @?K yOkTuR !
|
12-14-2006, Saat: 06:50 PM <
aynen kat?l?yorum mutlu ask yoktur her askta bi ?ekilde ac? vard?r az yada cok vard?r bi ?ekilde i?te zorrr kardesimm ya sevmek a??k olmak ac? ve h?sran en az?ndan benim i?in ?ylee
k?v?lc?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen kat?l?yorum mutlu ask yoktur her askta bi ?ekilde ac? vard?r az yada cok vard?r bi ?ekilde i?te zorrr kardesimm ya sevmek a??k olmak ac? ve h?sran en az?ndan benim i?in ?ylee Ne Kadar Seversen O Kadar Ac? ?ekersin Bu Her Zaman B?yle Olmu?tur... Ama Ger?ekten Seviyorsan da Ac? ; Sevginin Yan?nda Getirdi?i Tatl? Bi S?z?d?r Tavsiyem Olsun Emrehan Demi?ti Dersin speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:T?KLER ARKADA?IM BEN RASTLAMADIM ........ SEN?N DE Y?RE??NE........... Arasan Bulamazs?n Zaten Ama Hi? Beklemedi?in Bir Anda O Gelir Seni Bulur
G?zel a?k?m tatl? a?k?m kanayan yaram benim
??imde ta??r?m seni yaral? bir ku? gibi Ve onlar bilmeden izler ge?iyorken bizleri Ard?mdan tekrarlay?p ?rd???m s?zc?kleri Ve hemen can verdiler iri g?zlerin i?in Mutlu a?k yoktur te?ekk?r ederim arkada??m y?re?ine sa?l?k...
12-15-2006, Saat: 11:48 AM <
YORUMLARIN İÇİN TŞKLER ARKADAŞLARIM BEN BULAMADIM BİLMİYORUM ............. İNŞ. HERKES GÖNLÜNE GÖRESİNİ BULUR VE MUTLU BİR YAŞAM SÜRER............
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi!!.. | d€n!z kısı | 5 | 635 |
04-11-2022, Saat: 11:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sen mutlu ol | blue_belial | 12 | 980 |
04-09-2022, Saat: 12:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
YeTer Ki S€n MuTLu OL..... | €BeRimSin | 3 | 454 |