._._Böyle Mutluyum._._
|
01-15-2007, Saat: 01:27 AM <
hehe saol kıs kardeşm
şımartıosun beni.. sanki gas gördüm burda :yikildim: nese yapacam ama büyük ihtimalle saol anne anneciğim
01-15-2007, Saat: 01:30 AM <
Sakın bişey yapiim deme he...
Kulaklarını çekerim... Yakışmaz benim kızıma oyle şeyler
efed meleim doru sölüo pis kıs meleğim allah aşkınna kime çekmiş bu kıs yaf benim kardeşim olamas ya ben çok cici buuysa agresif yaww kafga etmiiim diorum hıh deli edio beni yaww...
ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe saol kıs kardeşm(bakın nası dödüm şimdi gaza bak:yikildim: :yikildim: ) oo kızım yapmassan hee burda sölemim yane aıp olar :yikildim: (zuhaha) alemsin ya nası yapmassın kardeşim ya ooo sende bişeyi beceremiosun he gt kızım adam olmassın sen sıkıosa yap kısım pff senmi hahaha derim anca.... al bacım gaz böle verilir işte nası ama:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
01-15-2007, Saat: 01:35 AM <
Seni kendine benzetmeye çalışıyor deli etmeye çalışıyor işte ama sen kanma)))O cicikız olsun hiç bişey yapmasın di mi delikızım
01-15-2007, Saat: 01:38 AM <
Bu arada ben çıkıyorum kızlarım sizlere iyi geceler tatlı ruyalar ve YARAMAZLIK yok anlaştık mı. Olgun olduğnuza unutmayın ne olursa olsun SAYGI....yaşanmışlıkların hatrına
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mutluyum!!! | ciciKIS | 6 | 580 |
04-10-2022, Saat: 01:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
MuTLuyum... Ama R€sminL€.... | €BeRimSin | 3 | 449 |
04-07-2022, Saat: 02:25 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi