Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim beğenmenize sevindim....
Bir kez daha cantanesi....
|
01-01-2007, Saat: 03:12 PM <
Teşekürler Yargıç...
Şu cantanesi yine yapacağına yaptı...ama iyi de etti yoksa bizimle bukadar güzel bir makale paylaşamazdın... .......................................... Sen tutunabilirmisin karşı dipsiz ceplere boş aşkıma... Sen duyabilirmisin attım sessiz çığılıkları...(Masal)
hımm çok hoş bir yazı güzel ve anlamlı ifadeler var uzatmaya gerek yok uzun lafın kısaıs süper bişi klavyene sağlık
01-05-2007, Saat: 05:42 PM <
Her haziren gecesinde ayr? bir masal bizimkisi k???k melekler etraf?nda.Uydurma oyunlara taviz veren b?y?k adam ben damlas?z a?layan bebekler.Ka? ka??? ge?meli bedenimdende uslanmal? deli sevdalar?m.Hani ya?mur ?iselese sabah sen bi trene binsen ben tersten el sallasam hayk?rsam g?zlerimle sana cantanem diye duyarm?s?n acaba.Yoksa ben bile bile hayal oldu?unu ger?ekten daham? ?ok ba?lanmal?y?m sana... G?z?m?n bebe?indeki yer senindi sana kals?n.K???k bi rol de?i?imi yap?p gidiyorum.El salla bana vagondayken ben.Hayat k???k bi kalp ?arp?nt?s?ndan ibaret...
HeceLeRde gizLi sitemLer,sevdaLar,ac?Lar... ?ok sakLamak iyi de?iLdir.KustuR c?mLeLerini.. TemizLenir bir nebze y?re?in..' deRdi bi abim.. En iyi ?rnekLerden biRisin.. saoL... in_love_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her haziren gecesinde ayr? bir masal bizimkisi k???k melekler etraf?nda.Uydurma oyunlara taviz veren b?y?k adam ben damlas?z a?layan bebekler.Ka? ka??? ge?meli bedenimdende uslanmal? deli sevdalar?m.Hani ya?mur ?iselese sabah sen bi trene binsen ben tersten el sallasam hayk?rsam g?zlerimle sana cantanem diye duyarm?s?n acaba.Yoksa ben bile bile hayal oldu?unu ger?ekten daham? ?ok ba?lanmal?y?m sana... G?z?m?n bebe?indeki yer senindi sana kals?n.K???k bi rol de?i?imi yap?p gidiyorum.El salla bana vagondayken ben.Hayat k???k bi kalp ?arp?nt?s?ndan ibaret... HeceLeRde gizLi sitemLer,sevdaLar,ac?Lar... ?ok sakLamak iyi de?iLdir.KustuR c?mLeLerini.. TemizLenir bir nebze y?re?in..' deRdi bi abim.. En iyi ?rnekLerden biRisin.. saoL...?ooook s?pemi? jnmm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir kez daha gitti elim telefona | eRCi | 18 | 1,727 |
04-15-2022, Saat: 12:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
Daha ad?n? biLe biLmediqim adam... | in_love_girl | 2 | 636 |
04-04-2022, Saat: 09:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Daha iyilerine ulaşabilmek umuduyla tekrar yazıyorum. | asi_ve_mai | 10 | 1,452 |
11-13-2015, Saat: 11:59 AM Son Yorum: acemhe |
|
Bir daha dünyaya gelmek... | Xesar | 7 | 700 |
12-19-2013, Saat: 11:00 PM Son Yorum: acemhe |
|
Her gün bir öncekinden daha çok yanıyor canım. | eRCi | 3 | 786 |
12-27-2011, Saat: 09:37 PM Son Yorum: eRCi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi