Saolun eskı dostlarım.
Bir Okyanustur Kalbim. Sen Deniz Kızı
|
bigün Senin şiirlerinin Havasini Ahengini çözersem Büyüsü Bozulmaz Dimi Onlar Hep Anlatmak Istedikleri Gibi Kalirlar Hep çok Sade Bazen , Bazende Sir Gibi Sakli Içleri Bana Göre Tabi
güzel Teşekkürler Uzun Zaman Sonunda Okumak Iyi Geldi Bana ..pek Bakamadiğim Için Son Zamanlarda ...
blue_belial
08-01-2007, Saat: 12:16 AM <
Alıntı:bigün Senin şiirlerinin Havasini Ahengini çözersem Büyüsü Bozulmaz Dimi Onlar Hep Anlatmak Istedikleri Gibi Kalirlar Hep çok Sade Bazen , Bazende Sir Gibi Sakli Içleri Bana Göre Tabi Estgf n demek cozmek degılde, cozulecek bıseylerın oldugunu bılen ıkı kısı var, bırı sen, dıgerıde bı kardesım. cozulur ınsallahda, bızıde anlayan cıkar bı gun. Saolasın guzel yorumun ıcın. gozlerıne saglık.
sözler anlatır ne demek istediğini tabi ne şekilde anlattığını anlayana anlatmak istediğini .umarım seni anlayabiliyorumdur ..ben teşekkür ederim sende sağolasın
blue_belial
08-01-2007, Saat: 12:23 AM <
Alıntı:sözler anlatır ne demek istediğini tabi ne şekilde anlattığını anlayana anlatmak istediğini .umarım seni anlayabiliyorumdur ..ben teşekkür ederim sende sağolasın Eyyywallah |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Senin Olsun Kalbim | mutlu mutlu | 1 | 564 |
05-03-2009, Saat: 11:18 PM Son Yorum: TutkuM |
|
Deniz gözlüm.... | ufuk_can | 7 | 724 |
03-13-2009, Saat: 01:49 PM Son Yorum: ufuk_can |
|
Bir Kalbim Kaldı | ufuk_can | 2 | 523 |
11-26-2008, Saat: 05:56 PM Son Yorum: ufuk_can |