EZO, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU BÜYÜK PUNTO YAZILARIN İÇİN. biz küçük yazılarıda okuyoruz. haberin olsun. sonra kısmet her şey. her şeyin hayırlısı ne ise o olsun yeter ki ve de gönüller bir olsun. hoşçakal.
Neydi Ki
|
emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EZO, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU BÜYÜK PUNTO YAZILARIN İÇİN. biz küçük yazılarıda okuyoruz. haberin olsun. sonra kısmet her şey. her şeyin hayırlısı ne ise o olsun yeter ki ve de gönüller bir olsun. hoşçakal.SENİN YAZILARDA ÇOK KÜÇÜK MALUM BEN KÖR BİR ADAMIM .BUNU EN İYİ SENİN BİLMEM GEREKİRDİ TABİKİ HERŞEY KISMET DE SANA EVLENELİM DEMEDİMKİ SADECE UYUŞMA HALİMİZ BÖYLE DEVAM ETSİN DEDİM DEMİ AMA BUNLARI OKUYUNCA KIZACAN BELKİ AMA HUYUM KURUSUN BUMUYUM AŞKIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
AAAAAH BANA EVLENME TEKLİFLERİMİ YAÄžIYOR NEE? AMAA LÜTFEN ÖNCE METRO VE GAZOZLARIMI AL, OLUR MU?
emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AAAAAH BANA EVLENME TEKLİFLERİMİ YAÄžIYOR NEE? AMAA LÜTFEN ÖNCE METRO VE GAZOZLARIMI AL, OLUR MU?YOK CANIM EVLENME TEKLİFİ DEÄžİL RESMEN EVLEN SEN BENLE ::hihi :hihi :hihi AMA SENDE ÇOK MASRAFLISIN CANIMCIM YA METROYDU GAZOZDU HEM BENİ ALIYON HEMDE İSTEKLERİN BİTMİYO
bir tanem; beni alan yaşadı, because; metro ve gazoz dışında pahalı yiyecek istemem. anlaştık mı ?
emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir tanem; beni alan yaşadı, because; metro ve gazoz dışında pahalı yiyecek istemem. anlaştık mı ?DİYOSUNNNNNNNN AMA SEN KENDİN NİYE ALMIYONKİ BENMİ SENİ ALIYOM ,SENMİ BENİ ANLAŞAMADIK YANİİİİİİ
kalem diyor ki bir kaç yüz tane metro ve gazoz bu kadar sorunsa tekliflerim red demektir. o zaman bende
hüngür hüngür hüngür.... emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalem diyor ki bir kaç yüz tane metro ve gazoz bu kadar sorunsa tekliflerim red demektir. o zaman bendeSENİN KALEMDE MAŞŞALLAH HERŞEYE MUHALEFET O NE KARIŞIYO BİRKERE TEKLİFELRİNİZ RED DEÄžİL TABİ DÜŞÜNÜYORUM ACABA BU MASRAFLARDAN NASIL YIRTSAM DİYE:hihi :hihi :hihi :hihi :hihi :hihi AMA YİNEDE OLSUN BE SEN HEP BÖYLEYDİN ZATEN SENİN ŞU METRO VE GAZOZLARA ZAM GELMEDEN HEPSİİ ALAYIM YOKSA SONRA ALTINDAN KALKAMAYACAMMMM İFLAS HERGÜN BİRDE FAİZ İŞLİYO OOOOHHOOOO SENLE İŞİM VAR BENİM |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi