PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdeeee ßiSde o şanS:yikildim:
piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaa
| 
					izmitli peri
				 | 
| PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdeeee ßiSde o şanS piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaa goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaayaw ne yakışıkLıSı ߀n kıSım  ßu arada €yw... SaoL   Âh be. goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaanihohooho pckopat seni erkek sanıyolar yavruu:yikildim: :yikildim: cok yakısıklıymışsın pcsekerim:yikildim: 

06-02-2007, Saat: 10:47 AM <

pardon yaf resil oldum :yikildim: bak şimdi cok utandım.tamam osaman öpebılırım uzat yanagını   miley17: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihohooho pckopat seni erkek sanıyolar yavruu:yikildim: :yikildim: cok yakısıklıymışsın pcsekerim:yikildim:ahaha kar$ıLa$tııım iLk waka deiL Cnm aLı$tım   Âh be. izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon yaf resil oldum :yikildim: bak şimdi cok utandım.tamam osaman öpebılırım uzat yanagınıSorun deiL yaw nie reSiL oLaSın geL ßakem Mujı Mujı   Âh be. 
			ebe piscooooooooooooo söyleseneee baştaaann karizmaaaaaaaaaa yerlerdeeeeeeeeee gel bi tut ucundanda kaldıralımmm bareeeeeeee.......      
			[COLOR="Indigo"]yhaa pc şeker sende herşeyinle erkek gibi takılıyon  awatarından tut nickine kadar hepsi erkek işi.. yanlış anlama sakın ok...ama seni tanıyınca değişiyor herşey  [/COLOR] | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| peri k?z? 2.res?mlerrr | peri kızı | 72 | 6,379 | 03-31-2022, Saat: 11:14 PM Son Yorum: wildfang | |
| bu da benimm işte!!<<peri kızı> | peri kızı | 52 | 4,956 | 10-17-2006, Saat: 07:36 PM Son Yorum: YARGIÇ | |