wlla ne yalan sölüüm bu resmimim bende beğendim be yaww
|
yaa çok güsell sennn japonmusunnnn kıssssss....... kardeşimsinnnnnn tşkk paylaşımmm içinnnnn....
ne japonu yaa
herkes öle diioo:x kör müsünüz kocaman gözlerim var bea ne alakam var japonla:yikildim: ya bende biliyormm gözlerim biraz küçük aslında çekik değil ama küçük olduğu için öle görünüyomiley16: herkes japon sanıyoooo küçükkken çok dalga geçiyolardı bende anneme sölüyodum ağlıyodum Fln :yikildim: ama şimdi herkes gözlerimi çok beğeniyo küçücük Fln hem ben belki de iri gözlü olsaydım (herkesin dediği böyle) bu kadar sevimli olmazdım ben seviyormm gözlerimimiley17:
tammaamm kısmmaa bişi demeddikkk allallaah seniii o çok sevipte ayrıdıgınnn kişiyeee bagışlasınnnn küçükkk kardeşşşşşş
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tammaamm kısmmaa bişi demeddikkk allallaah seniii o çok sevipte ayrıdıgınnn kişiyeee bagışlasınnnn küçükkk kardeşşşşşş bnm canımı sıkma:yikildim: bnm boyum kaç cm bilion mu sen:! 165-166 cm bide diyo küçük kardeş yüzüm çocuksu olabilir küçük gözterebilir ama asla bana küçüksün deme çok olgunum ben asla 14 yaşında olduğumu bilemezsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes ekLEdi bende ekLiim bari :) Bu da men :D | Carizmatic | 21 | 1,754 |
04-04-2022, Saat: 06:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bende Buyum İşte...!! | EsCaPeX | 23 | 2,277 |
07-22-2007, Saat: 06:30 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
merhabalar bende budayım | By_Clasik | 2 | 649 |
07-22-2007, Saat: 05:54 AM Son Yorum: CReATuRE |