şimdi konuşma penceresini açtının konuşuyosunuz yada konuşmuyosunuz aa bi baktınız avatarı çok güzel aa ne şirin aa ne süper dediniz ay bende nie yok dediniz asla bana yolla FLn diyip de saçma sapan şey yüzünden kotayı
doldurmayın (ilk internet bağlattığımızda bunu yaşadım):yikildim:
şimdi işlemler:
print screen+başlatı açan tuş(bayrak gibi bişy)+3
ancak bunlara basarken elinizi kaldırmıyosunuz yane basıyosunuz basılı tutuyosunuz ve diğerine basıyosunuz yoksa olmaz
herneyse bu işlemden sonra tüm ekranı kopyalamış oluyosunuz bunu sonra paint'e Ctrl+v ile yapıştırıyosunuzz sora tüm ekran painte geliyo işte orasını burasını kesin ayarlayın artık karşınızdaki kişinin o çok sevdiğiniz avatarı artık sizinmiley17:
baqın teşekkürü unutmayın hha yorum da yazın wlla bak darılırım
bide bunu uygulayıp çalıp çalıp duran ve bi yorum bi teşekkür bile etmeyen var yaa(tobe tobe):x
doldurmayın (ilk internet bağlattığımızda bunu yaşadım):yikildim:
şimdi işlemler:
print screen+başlatı açan tuş(bayrak gibi bişy)+3
ancak bunlara basarken elinizi kaldırmıyosunuz yane basıyosunuz basılı tutuyosunuz ve diğerine basıyosunuz yoksa olmaz
herneyse bu işlemden sonra tüm ekranı kopyalamış oluyosunuz bunu sonra paint'e Ctrl+v ile yapıştırıyosunuzz sora tüm ekran painte geliyo işte orasını burasını kesin ayarlayın artık karşınızdaki kişinin o çok sevdiğiniz avatarı artık sizinmiley17:
baqın teşekkürü unutmayın hha yorum da yazın wlla bak darılırım
bide bunu uygulayıp çalıp çalıp duran ve bi yorum bi teşekkür bile etmeyen var yaa(tobe tobe):x