Sabah : Biz Öldük ! :
Anadolu Ajansi : Kiyamet koptu (A.A) :?
Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi! :??
Dünya Gazetesi : IMKB'de endeks bir daha yükselmeyecek.
Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular. :hihi
Erkekçe : Ayin hurisi miley17:
Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok! miley18:
Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.miley17:
Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz... :hihi
Oyun dergisi : Game Over :!
Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin!
Para : Kiyametten kâr yapmanin 100 yolu :??
Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis! miley18:
Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey : Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise :hihi
Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar:yikildim:
Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi :yikildim:
Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! :hihi
Milliyet Meral Tamer :Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini seytan'a sikayet etti.:yikildim:
Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itiraf ediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu. :yikildim:
Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz?:??
Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler, kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...
Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir:x
Anadolu Ajansi : Kiyamet koptu (A.A) :?
Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi! :??
Dünya Gazetesi : IMKB'de endeks bir daha yükselmeyecek.
Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular. :hihi
Erkekçe : Ayin hurisi miley17:
Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok! miley18:
Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.miley17:
Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz... :hihi
Oyun dergisi : Game Over :!
Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin!
Para : Kiyametten kâr yapmanin 100 yolu :??
Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis! miley18:
Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey : Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise :hihi
Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar:yikildim:
Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi :yikildim:
Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! :hihi
Milliyet Meral Tamer :Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini seytan'a sikayet etti.:yikildim:
Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itiraf ediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu. :yikildim:
Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz?:??
Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler, kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...
Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir:x