PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada iki dane damat war... piki GeLin ¿?:yikildim: :yikildim: :yikildim: aman allahım ya,hakikaten süper yorumlar :yikildim:
saolasın melek06
Bülent Ersoy Evlendi
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada iki dane damat war... piki GeLin ¿?:yikildim: :yikildim: :yikildim: aman allahım ya,hakikaten süper yorumlar :yikildim: saolasın melek06
Aslında eşcinsellik bir hastalık ve bu hastalık yüzünden intihar eden çok insan biliyorum ama evlilik yanlış ama uğraşak boş şeyimiz çok olduğu için ve gündemimiz hep birşeyle meşgul edilmeye çalışıldığı için alıştık artık bunları görmeye.Aslında bizde bir söz vardır görünen köy klavuz istemez boşverin arkadaşlar daha farklı konularla o güzel beyinlerinizi meşgul edin.Neyse yine gelmeye başladılar bana soldan soldan
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında eşcinsellik bir hastalık ve bu hastalık yüzünden intihar eden çok insan biliyorum ama evlilik yanlış ama uğraşak boş şeyimiz çok olduğu için ve gündemimiz hep birşeyle meşgul edilmeye çalışıldığı için alıştık artık bunları görmeye.Aslında bizde bir söz vardır görünen köy klavuz istemez boşverin arkadaşlar daha farklı konularla o güzel beyinlerinizi meşgul edin.Neyse yine gelmeye başladılar bana soldan soldanSoLdan SoLdan mı¿? ahahah Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SoLdan SoLdan mı¿? ahahah karıştırmadım dimi
€hu€hu TorßaLı [[ armaÄžanın memLeket]] ikye ßöLündü Şuan amCaSı armaÄžan için diOrki;
" adam iÇne ÇıkamaS oLduq hiÇ yakıŞıq aLıo mu aLLah aŞkına o admLa o "
kim inanıOo ki ßen de herkes para ewLiLiii oLduuna inanıoo meSeLa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Pelin Karahan Evlendi... | sıla | 3 | 4,069 |
10-25-2011, Saat: 03:32 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
İnternette tanıştı, evlendi. | acemhe | 7 | 1,139 |
08-26-2010, Saat: 01:32 PM Son Yorum: sıla |