Keşke Çocuk Kalabilsek...
|
1 kac gunlugunede olsa 2 . 3 yaslarında bı cocuk olmak ıcın tum hayatımdan vazgecerdım anladım kı buyumek guzel dıgılmıs can yakar hale geldı artık buyumek .....
cocuk olmak ıstıyorum yada öle davranmak artık yoruldum 19 yasındayım henuz ama bıktım buyumekten artık buyumek ıstemıyorum tesekkurler paylasımın ıcın Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 kac gunlugunede olsa 2 . 3 yaslarında bı cocuk olmak ıcın tum hayatımdan vazgecerdım anladım kı buyumek guzel dıgılmıs can yakar hale geldı artık buyumek .....aynen katılıyorum sana büyümek acı verio cocuk olmak ve kalmak kötü bişi deil miley18:evet ruhum hep cocuk ve öle kalcak:Sanlayan anladı:'( Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen katılıyorum sana büyümek acı verio cocuk olmak ve kalmak kötü bişi deil miley18:evet ruhum hep cocuk ve öle kalcak:Sanlayan anladı:'( keske bende ruhumdakı cocugu saklayabılseydım koruyabılseydım bı gece kırdılar onu uzduler yaraladılar benı benım önumde kursuna dızdıler sonucta ıcımdekı sevgı dolu cocugu öldürdüler sımdı bı baska cocuk buyutmeye gucum yok hep buyumeye mahkum kalıcam ben bu arada senı anlaması gereken kısı umarım anlar miley17:miley17:miley17: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: keske bende ruhumdakı cocugu saklayabılseydım koruyabılseydım bı gece kırdılar onu uzduler yaraladılar benı benım önumde kursuna dızdıler sonucta ıcımdekı sevgı dolu cocugu öldürdüler sımdı bı baska cocuk buyutmeye gucum yok hep buyumeye mahkum kalıcam beneski dosttan düsman olmasmıs eski kardestende olmuomus anladım miley17:miley17:miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çocuk YÜregİ Unutur Ama Asla BaÄžiŞlamaz | €BeRimSin | 3 | 383 |
04-14-2022, Saat: 06:13 PM Son Yorum: wildfang |
|
bir ÇoCuk AğLıyor Dünyanın bir Köş€sind€... | €BeRimSin | 1 | 481 |
04-13-2022, Saat: 06:36 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gülsün İçindeki Ağlayan Çocuk.. | MaSaL | 0 | 490 |
01-20-2011, Saat: 08:02 PM Son Yorum: MaSaL |