Ayy yaavrumm benim yazık yaa ...
hırsızlık yapan cocuğa verilen ceza...
|
06-10-2008, Saat: 06:36 PM <
yaa bişi dicem aLtta photoshop yazıooo...resimLerin...:S:S
ama oda kasınmıs hırsızlık edmeseymıs ama boylede ceza olmaski nasıl insan lan bunlar vereceksen insan gibi ceza verde siz insanmısınız sanki
07-06-2008, Saat: 02:51 AM <
Vicdansız AdamLar İ$te Ne Yaparsın ama onun bi yönüde O cocuk HırsızLık Yaptıqını AnLadıkta sonra Bi daha Yapmaz Ama bizim MemLeketimizde Nasıl 2-3 qün nezarete sonra geri devam!!!
07-30-2008, Saat: 06:35 AM <
Arkadaşlar hemen dolduruşa gelip inanmayın böyle şeylere. O çocuk hırsız deil yanındaki de babası ve gösteri yapıyolar. Madem çocuk hırsız o adamda çocuğa ceza veriyo, elinde mikrofonun ne işi var allah aşkına türk milleti çok çabuk gaza geliyor. Tmm genede yazık çocuğa o gösteriden para kazanıyolarmı bilmem belkide para kazanman için babası çocuğu kullanıyodur işte. Bi ara bende okumuştum bunu sizin gibi tepki verdim hemen sonra kafama takıldı araştırdım böle bi sonuç çıktı. Hadi selametle
"Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!"
"Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!" "Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!" "Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!" "Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!" "Bu İran'da pazarda bir baba oğlun yaptığı gösteri o kadar!" |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ölülerle sex yapan adamın sözleri +18 | soyle | 41 | 31,935 |
04-09-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Uyuşturucu Verilen Örümceğin Yaptığı Ağ | By LaNeTh | 18 | 9,438 |
04-23-2009, Saat: 08:55 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
kaza yapan insan resimleri (iğrenç valla) | pum'um | 17 | 23,945 |
10-10-2008, Saat: 06:44 AM Son Yorum: sevda çiçeği |