deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzeldi çilekcim...
yüreğine sağlık...
SAGOL DERYALIM BEGENMENE SEVİNDİM CANIM YÜREGİNDEN MUTLULUK EKSİLMESİN
sessiz geldim sessiz "GİDİYORUMMMM"
|
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzeldi çilekcim... SAGOL DERYALIM BEGENMENE SEVİNDİM CANIM YÜREGİNDEN MUTLULUK EKSİLMESİN sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emeğine yüreğine sağlık canım..... sagol ablam benim yüreginden mutluluk eksilmesin
Bir Hayalim Var Yine
haberini alınca aşkın elçisinden beyaz atıma binip yollara çıkacağım ardıma en sert rüzgarları alıp kör bir kurşun gibi savrularak sesin hızını aşarak, hızın sesini kısarak, her ufkun doğuşunda yüzünün silületini, dağların arasında görerek, beni tüm varlığınla beklediğini bilerek, kaderin boynunu sevdamın kılıcıyla vurarak, vuslatın hasretini atımın boynuna sararak, bir umut akşamı sana geleceğim. bu sefer ellerimde hüzün olmayacak gözlerimde yaşta sana yıllardır karanlıklarda beslediğim aydınlık sevgilerimi getireceğim yanında da bir demet papatya dudaklarımda özlemlerim olacak ay'ın gözleri dolacak bulutlar ağlayacak yıldızlar görebilmek için bizi birbirleriyle yarışacak. öpeceğim alnından gözlerine bakarak senin için biriktirdiğim şiirlerimi okuyacağım kulaklarına bu sefer karamsar olmayacak tutacağım ellerinden kırlarda bahçelerde dolaşacağız saatlerce bir ağacın yanına gideceğiz adını adımın yanına kazıyacağım tabiat ana bu sefer kızmayacak sonbahar yaprakları dökülürken üzerimizden ağacın kolları altında bir buse konduracağım dudaklarına cırcır böcekleri besteleyecek şarkımızı rüzgar bir koro gibi seslendirecek aşkımızı bütün kainat mutlulukla izlerken bizi ruhuma ruhunu, ruhuna ruhumu ezberleteceğim susacak bütün cümlelerimiz gözlerimiz konuşacak bütün dillerde aramızda kalmayacak anlaşılmayan hiç bir kelime hiç bir ifade ve örtüp gecenin karanlığını üzerimize uyuyacağız seninle. bekle...... alıntıdır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sessiz çiğliklarim....sesinizi Duyurun Artik | CeYDa HaNDe KeSiM | 4 | 474 |
04-14-2022, Saat: 11:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
Suskunum, Sessİz Ve Hatta Soluksuz | ÇiLeK | 9 | 569 |
04-13-2022, Saat: 04:48 AM Son Yorum: wildfang |
|
sessiz bir sava? var... | eRCi | 8 | 418 |
04-05-2022, Saat: 01:52 AM Son Yorum: wildfang |