Rica ederim..
" Alnı öpülesi kadın'a"
|
Sen yoksun…
Yokluğunda seni yaşatma çabasındayken Altı kelimelik adın sökülüyor dudaklarımdan.. İnan uzun zamandır böle içten bi şiir okumamıştım okumama sebep olduğun bu güsel paylaşım için tşk ederim hakikatn güsel ve özeldi tşkler.... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen yoksun… Bak İnanıyorum Okumana Sebep olduğum için mutluyum Rica ederim Barbie, Beğenmene sevindim.. Sevgiler...
12-26-2008, Saat: 04:12 PM <
Ahh bitanem
Ne kadar içten ÿazilmis bir siir böyle İsmail Sarıgene' nin kalemine saglik seninde böylesine özel bir siiri bulup bizimle paylastigin emegine saglik diyorum ve sonsuz tesekkür ediyorum ha bide seni seviyorum( : Tesekkürler bitanesi ( :
12-26-2008, Saat: 04:16 PM <
göк тαηєѕι Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harika ya banaydı dimi ezberim ehueheu Üstüme vazifemi bilmiyorum ama yorumunu görünce tutamadim kendimi azcik sabirsizimdir bilen bilir miley17: Sey diycektim; ''Alnı öpülesi'' Kadinlardan 'Özel, degerli insanlarin arasindan parmakla gösterilebilinecek en hos bayanlardan biride sensin.. ! ( : ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahh bitanem Okuyan gözlerinden öperim canım aşkım Seni çok seviyorum .. Teşekkür ederim ummahh miley17: ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üstüme vazifemi bilmiyorum ama yorumunu görünce tutamadim kendimi azcik sabirsizimdir bilen bilir miley17: Sey diycektim; ''Alnı öpülesi'' Kadinlardan 'Özel, degerli insanlarin arasindan parmakla gösterilebilinecek en hos bayanlardan biride sensin.. ! ( : Oyy canıma bak yerim seni nam nam yaparım meleğim benim, ne güzelde anlatırmış öyle kurban olurum senin her bir zerrene ben .. Ummaahh güzel aşkım benim .. miley17:
01-04-2009, Saat: 03:28 PM <
Tatli aşkım bende seni çok seviyorum..
Ummaahhh! ( : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'' ' ''Yağmur Giyen Kadın'' ' '' | ciciKIS | 3 | 325 |
04-08-2022, Saat: 02:16 AM Son Yorum: wildfang |
|
???r Kadin ?a?r Kadin | MasaL_perisi | 8 | 639 |
04-01-2022, Saat: 09:15 PM Son Yorum: wildfang |