eyvallah kardeş ressimler içinnn
bi bizim remimiz olmadı şölee mabette yaaa....
bi bizim remimiz olmadı şölee mabette yaaa....
WDT_PLT (wedat polat) ;) albümmm :)
|
eyvallah kardeş ressimler içinnn
bi bizim remimiz olmadı şölee mabette yaaa.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvallah kardeş ressimler içinnntşk eddim aga saol yorum için ama nie olmadı anlamadım ? resminin olmaması için senin beşiktaşlı olmaman lazım benim bildiğim ama sen beşiktaşlısın öle görünüoo yanii başka bi şehirdede olsan bile gelip görmende bi sakınca yok biliosun demii zatenn inönü stadına gelenlerin hepsi istanbulda oturmuo sonucda heryerden gelen war .. rocker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersin cnm ya bnde bjkliyimmölemiii ne güsell doruu yolda olduğundan emin olabilirsinn tşk ederim bu arada yorum içinn saoll cnm .. WDT_PLT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk eddim aga saol yorum için ama nie olmadı anlamadım ? resminin olmaması için senin beşiktaşlı olmaman lazım benim bildiğim ama sen beşiktaşlısın öle görünüoo yanii başka bi şehirdede olsan bile gelip görmende bi sakınca yok biliosun demii zatenn inönü stadına gelenlerin hepsi istanbulda oturmuo sonucda heryerden gelen war .. eyvallah saol kardeşşşş ben şaka yaağmıştımm zatenn eski açıkta numaralı köşede kime ssorsan beni sölerler.... isteyene deil alayına giderizzzzz kardeşim..... chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH SevdiKLerine ßağışLasInAmin... saoll tşk ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Wdt_plt | WDT_PLT | 56 | 2,113 |
10-21-2007, Saat: 12:22 AM Son Yorum: kötü |