KARA KAPLI SAYFALARI BIRAKIP
BEYAZ UMUTLARA KANAT ÇIRPIYORUM.
Hayallerim,mutluluklarım,sevgim artık yeni beyaz bi sayfada yeni beyaz sayfada ,hayal kırıklıklarımın,üzütünlerimi o kara kaplı defterin sayfalarında bıraktım.Seni seven yüregimi sana böyle köle olan beni o kara kaplı defterin sayfalarında bıraktım yeni beyaz kalı bi defterin beyaz sayfalarındayım ben artık,sen artık ne umutlarımı ne hayallerimi nede mutluluklarımı karartamıyacaksın,seni suyun derinliklerine attım kara kaplı sayları yüregimle birlikte....
Yeniden merhaba dedim hayata bembeyaz umutlarla,mutluluklarla merhaba YÜREGİM...Bu hayatın acımasızlıgına inat tertemiz atmakta yüregim,karakaplı o yüregimi attım.Bembeyaz mutluluklar,umutlar,filizlendirdim yüregimde bu kez kimsenin kirletmesine izin vermiyecegim umutlarımı,mutluluklarımı yüregimi tertemiz umtlarla besleyecegim...Merhaba hayat,mutluluklarım,umutlarım,yaşıyacagım güzel günler , yüregim merhaba...merhaba...
Köle olan yüregim şimdi beyaz bi güvercin ufuklara kanat çırpıyorum.Sana köle olan kapkaranlık o yüregim artık beyaz bi güvercin senden uzaklara beyaz mutluluklara ,umutlarıma dogru kanat çırpıyorum....Beyaz deftere dogru kanat çırpıyorum artık ..
Bembeyaz bir sayfada yeni mutluluklara merhaba diyorum,kara kaplı o defteri bırakıp beyaz umutlara kanat çırpıyorum...