[FLASH]http://img409.imageshack.us/img409/2553/ustaia5.swf[/FLASH]
Sen Hıc Asık OLdun mu Usta ... !
|
05-09-2008, Saat: 04:46 PM <
Ellerim kalem tutmaz oldu usta…
Yazdığım şiirler o tanınmaz aşıklar bitti usta Yazdıklarım ben oldu… ben yazdığım o sevdaya düştüm usta Anladım ki insan düşmeye görsün sevdaya
Kalem kırlır… duyular dile gelir…. Ben o sevda içindeyim usta
Kalemimi kıran Beni şiirlerimden koparan Şiir gibi bir sevda içindeyim usta Yazaman yaz deme..
Bırak şiirleri sen beni oku usta Sayfalar yetmez bu şiire Kalem tükenir Nefes aldığını hissedersin Sen beni oku usta O şiirlere yüklediğim acılar…
Sevdalar… Ayrılıklar.. İmkansızlık.. Benim oldu usta… sevda ben… ben sevdalı oldum usta yaşamadan ne acılar yüklemişim şiirlere
yaşamadan ne çok ayrılıklar yaşatmışım sevdalılara yaşamadan ne gözyaşları akıtmışım usta şimdi kaderimi yazmışcasına o sayfalara
yaşıyorum her satırını kana kana vazgeçtim usta
bana yaz deme yazamam bırak şiirleri sen beni oku usta beni oku beni yaz
Sevgiliden kopan Aşka aşık olan beni yaz usta Aşk tek kişilikmiş usta
Sevgili değilmiş aradığım… sevgiymiş Yaktım usta bütün sayfaları yaktım…
Şimdi bende öyle bir ben varki Sende her şeyi yak usta Beni yaz Yazmakla biteremessin Bana yaz deme yazmam usta
Sen beni oku Beni yaz usta… Latife olsun diye degil butun samimiyetimle soyluyorum cok derinlemesine bir siir yada bende derinliklere indi.. Bu derin siir'e boyle bir siir ile bende eslik etmek istedim... Yine guzel olan en guzeli bizler icin aramis bulmus ve bize sunmussunuz.. Emeginize ve yureginize saglik..Tesekkurler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
---Ne Sen Bana Mecbur Oldun--- | ciciKIS | 5 | 571 |
04-14-2022, Saat: 05:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
Cel birbirimizi ele ıslatah ele ıslatahki sırılsıklam aşık olag | ZeNiTH | 2 | 603 |
04-13-2022, Saat: 07:55 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstâd'ın en sevdiğim şiiri... | blue_belial | 3 | 432 |
04-11-2022, Saat: 05:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adı Oldun | PaPaTYa_PReNSeS | 10 | 467 |
04-10-2022, Saat: 05:36 PM Son Yorum: wildfang |
|
Acıyla Erir,Yüzüne Aşık Çocuk | ciciKIS | 11 | 1,015 |
04-09-2022, Saat: 09:18 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi