biraz daha kal yalvarıırım böle çekip gitme ne olur qüMEz ağlar şarkılarım beni sensizliğe itme ne olur. dile kolay ayrılık bu seni benden lıp gitme ne olur . anladım bu snei son qörüsüm böle dedğildi sözüm tarifsiz acılar verecek resmini öpüşüm gideceksen seni tutamam bir daha düşünsen ne olur sucun hepsi benimdi tamam beni anlayıp affetsen ne olur. yüreğine anlatamam seni benden alıp gitmesen ne olur..
NE OlUr
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: guzeldııııııııı SaOL KUzuM İSTEyEn OLUrsa Mp3 OLARak PAYLAşaBİliriM Ark LAr. dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SaOL KUzuM İSTEyEn OLUrsa Mp3 OLARak PAYLAşaBİliriM Ark LAr. hangi kalp seni benim kadar sevdi hangi can uğruna ölmek istedi.......... ahhh ahhhhh....... uğurum çok güzel çooookkkkk sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi kalp seni benim kadar sevdi DAha Atardım Sana Ama Ne zamandır GörmüOM seni dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DAha Atardım Sana Ama Ne zamandır GörmüOM seni saol canım gelirim yarın fln atarsın yine ezberledim valla hepsini |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gel olur mu ... | «|ŜŧāŕśÃ—ĩň×My×ęy&#28 | 1 | 550 |
08-23-2010, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Nare |
|
olur mu sevgili ??? | kimsesiz16 | 3 | 595 |
06-13-2009, Saat: 09:48 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
|
Ne Olur Gitmesen. | MorciveT | 15 | 1,398 |
04-23-2008, Saat: 01:28 AM Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği |