sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapsınlar söz ben de düşüncem
seni uyanık seni bilion demi yapmıcaklarını ondan böle dion
yönetim şunun inadına beni co-admin yapın gecesi gündüzü saati saniyesi ben olayım
Yönetim Duy Sesimi
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapsınlar söz ben de düşüncem seni uyanık seni bilion demi yapmıcaklarını ondan böle dion yönetim şunun inadına beni co-admin yapın gecesi gündüzü saati saniyesi ben olayım Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni uyanık seni bilion demi yapmıcaklarını ondan böle dion eheheh heralde yönetime güveniyorum da böle konuşuyorum hem niye bana inat olsunlar ki pehh sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheheh heralde yönetime güveniyorum da böle konuşuyorum ya yönetim beni co-admin yaparsa ne olacak o ihtimalide düşündünmü Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yönetim beni co-admin yaparsa ne olacak o ihtimalide düşündünmü düşündüm sana gelene kadar ohoooo sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düşündüm sana gelene kadar ohoooo bir bakmışsın yarın co-admin olmuşum ahanda geldi ne olacak Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir bakmışsın yarın co-admin olmuşum ahanda geldi ne olacak yapma ya öle bi ihtimal var mı :S neyse onu da o zaman düşünürüz
olmazmı hemde çok yüksek bir ihtimal bence şimdiden düşünmeye başla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazmı hemde çok yüksek bir ihtimal bence şimdiden düşünmeye başla tamam yaa beni oyalama düşünmem gereken şeyler var |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sayın Yönetim. | deli yürek | 5 | 834 |
05-10-2009, Saat: 02:51 AM Son Yorum: MorciveT |
|
Sayın Yönetim | adyge55 | 8 | 880 |
03-11-2009, Saat: 11:06 AM Son Yorum: adyge55 |
|
çok sevgili yönetim :) | kı@ymı@k=) | 0 | 465 |
03-07-2009, Saat: 02:51 PM Son Yorum: kı@ymı@k=) |