10un100unden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğin dert gormesınSağol seninde okuyan gözlerin dert görmesin (:
Bu arada nickin çok güzel (:
En Kuytu Karanlıklardan Gelen Bir Ses Ne Diyor Dinle ;
|
12-21-2008, Saat: 03:02 PM <
10un100unden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğin dert gormesınSağol seninde okuyan gözlerin dert görmesin (: Bu arada nickin çok güzel (:
12-21-2008, Saat: 03:04 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biraz karanlık, biraz hüzün serpilmiş bir yazı. Bi o kadarda güzel olmuşVe SevdaYüreklim benim (: dediğini yapıyorum . Bende seni seviyorum unutma olur mu (: Teşekkür ederim beğenmen benim için en büyük mutluluktur. Sende iyiki varsın tanıdığım sayılı ve bi o kadarda değer verdiğim birisin.Bilirsin (:
12-21-2008, Saat: 08:53 PM <
bazen sancılar yüklenir yüreğine ve acımasızca yakar canını...
evet belki giden gitmiştir... ama gittiği gün bitmemiştir... şarkılar neden yazılyor ki bitmişse yada şiirler hala neden can yakıyor... umursamaz olamıyoruz NEDEN_? aslında herşey tek tarafta bitmiştir... bir aşkta iki kişği vardır biri giden biri kalandır... bakma giden mutlu olacağını sanandır... kalan acılarla boğuşandır ve her daim böyle özleyip... böyle yazılar yazacak olandır... o güzelim yüreğin acıdan kederden ırak olsun... kendini mutlu hissettiren ne varsa hep yanıbaşında olsun... yüne çok güzel bir yazıydı hüzünçiçeği...
12-21-2008, Saat: 09:04 PM <
asi_ve_mai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazen sancılar yüklenir yüreğine ve acımasızca yakar canını... Sancılı yüreğimin feryatları olsun bunlarda benim .. Beğendiğine sevindim ve o güzel yorumundan da mahrum bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim (: нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim canım (: rica ederimmm miley17:
12-21-2008, Saat: 09:11 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederimmm miley17: (: (: Siyah beyaz yaşantımı renkli yapan sen , sana diyorum dinle ; hayatım sayende darmadağın , bitiğim..Beni sensiz bırakıp gittin.Hiç sızlamadı mı yüreğin , kıyamadığım dediğine şimdi ne olduda kıydın ?
Her güzel masal bitermiş di mi.Benim masalımda sendin ve bittin öyle mi ? (Peki masal bitmediyse içimde ? Nereye kadar yaşatır bu beni?) Mükemmel bir duygu yüklü yazı yazmışsın Hüzünçiçeği yüreğine sağlık olsun Yüreğindeki o güzel sevgi hiç eksik olmasın.
12-27-2008, Saat: 03:56 PM <
Yüregine saglik cnm çok güzel dökülmüs hasretinin hüznünün acilari kalemine .. ( :
12-27-2008, Saat: 09:03 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Aşksız..
12-27-2008, Saat: 09:04 PM <
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüregine saglik cnm çok güzel dökülmüs hasretinin hüznünün acilari kalemine .. ( :Teşekkür ederim elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştıklarım işte (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*geç Gelen Aşk* | sevsen | 5 | 1,052 |
10-21-2015, Saat: 04:45 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Yine çekildim en kuytu köşeme… | acemhe | 2 | 776 |
03-13-2010, Saat: 07:17 PM Son Yorum: _NaSuaDa_ |
|
bir Kez beni Dinle !! | PeRim$si !! | 3 | 757 |
02-18-2010, Saat: 01:27 PM Son Yorum: emre-altan |