Rica Ederim Efendim Ne Demek Asil Ben Tesekkür Ederim
Orhan Ölmez
|
Izleri Siliyorum
Giderim Buralardan Durmak Ne Care? Yüregim Sensizligi Kabullenmez Bi Care Gideni Unutmayi, Ummak Ne Care Sanirim Hic Birsey Tat Vermez Bundan Böyle. Ben Seni Yar Eyledim Ömrüme Mal Eyledim Yazik Yazik Kaybettim Sen Bana Bir Cicektin Ben Su'yu Vermeseydim Solup Solup Gitseydin! HicBirsey Eskisi Gibi Olmaz Biliyorum Tanridan Tek Sabir Diliyorum! [SIZE=2]Vazgecmek Sevgimin Belgesi Biliyorum.[/SIZE] Kalbimden Izleri Siliyorum!
Bu şarkı da güzelmiş Ohh şarkılarım güzelleşiyor miley17:
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu şarkı da güzelmiş Ohh şarkılarım güzelleşiyor miley17: Okuyan Gözlerine saglik Adam Tam Ask Adami Söz Müzik Kendisine Ayit Daha cook Sarkisi Var
05-26-2009, Saat: 05:52 PM <
Tesekkürler Orhan ölmez zaten dinlenmezmi yaa :o
05-27-2009, Saat: 12:55 PM <
ask beni de sevmedi..
sevdiqim bir parca tskkrler.. Bensiz Ask'a Doyma!
Kendi Düsen Aglamaz Derler Karalari Baglamaz Derler Dert Cekenin Halinden Cekmeyen Anlamaz Derler Her [SIZE=2]Gelen Gideni Aratirmis[/SIZE] Acilar Sabri Yaratirmis Hayatini Kendin Yazarsin Yazdiklarin [SIZE=4]Yalanmis[/SIZE] Basina [SIZE=5]Karalar Bagla[/SIZE] [SIZE=5]Agla Kaderine Agla[/SIZE] Olma [SIZE=6]Bensiz Olma[/SIZE] [SIZE=6]Bensiz Ask'a Doyma![/SIZE] Gözlerinle Görmen Gerekmez Bazi Gercekleri
Bilirim Zamanla Gececek Kalbimin Eriyisi Simdi Öyle Bir Cekip Git Ki Hic Görmeyeyim Seni.. Gel Desemde Yine Dön Desemde Bana Dönmesen Daha Iyi Sözlerinle Dövmen Gerekmez Caresiz Yüregimi Sensiz Olmayi Kabullenmisken Hatirlatma Kendini Askin Öyle Bir Ilizyonki Izlemistim Gercekleri Gel Desemde Yine Dön Desemde Bana Dönmesen Daha Iyi Olmasanda Oluyorsa Olma O Zaman Olmasanda Oluyorsa Olma O Zaman |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Orhan (Sen Olmasan) | ÐŽeşaren | 1 | 473 |
07-24-2007, Saat: 05:35 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Orhan Ölmez ( Dön Desem ) | CReATuRE | 0 | 516 |
05-18-2007, Saat: 04:21 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Orhan Hakalmaz ( Ahirim Sensin ) | CReATuRE | 0 | 456 |
05-18-2007, Saat: 04:20 AM Son Yorum: CReATuRE |