çok güzeldi rose
ellerine sağlık..
teşekkürler..
ellerine sağlık..
teşekkürler..
Uzaklarda B?r Yarimiz..
|
gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok g?zeldi roserica ederim....
11-16-2006, Saat: 06:51 PM <
Teşekürler rosecim...
Sana birşey itraf ediim arkadaşım... Makalelerde daha başarılı buldum seni... Şiirlerde güzeldi ama başarı dersen makale bölümü seçiyorum. Neden mı? Bu daha başlangıçlar sayılır git gide daha da güzeleşecek biliyorum... Bol bol yaz arkadaşım. Bende bol bol okurum... Teşekürler.. MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ek?rler rosecim...BEN TE?EKK?R EDER?M PER?..B?YLE D???NMEN GER?EKTEN G?ZEL...???R?N HAVASI AYRI ES?YOR,BURANIN AYRI TAB?K? DE...YAZAB?LD???M KADAR YAZICAM AMA BELK? DE EN SON YAZDIKLARIM SON OLUR KALIR NEDEN DERSEN ?TAMAMEN KEND? KARARIM ...
11-16-2006, Saat: 07:00 PM <
Bizde kararlarına saygı duyarız arkadaşım...
İçinden nasıl geliyorsa oyle yap. Ama ben tabiki devamılarını gelmesinden yanayım...
depreşmiş yüreklerin sallantısında,tuz basılan acılarımızda ya da kaybettiğimiz aşkımızda..
tüm isteğimiz kapten kopup gelenlerin siyahla beyazın arasından sıyrılıp renklere bürünmesi değil mi zaten? peki doğa,hayat,evren mi çok bencil renklerini bizden esirgeyerek..ya da biz mi çok körüz,doğanın bize verdiklerini görmezlikten gelerek? paylaşım için tşkler,yüreğine sağlık
teşekkür ederim..zaten doğa bize bütün güzellikleri sunmuş elde olmadan da olsa görmeyen bizleriz......
benim hep yasadigim seyler
cok güzel canim cok tesekküler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|