[YT]Oxz9w_uWv80[/YT]
weat:
weat:
Bedirhan Gökçe - Kime Ne (Üşüme)
|
Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde .. İşte , seni sevmemek için de öyle , Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde , Seni yermek için , Sana ermek için .. Yok işte , Bir yalan uyduruyorum ben kendimce , Kendime umutsuzluk , Sana umudum , Yollarına çaresizlik düşmüş eşkıya , Ben sana zehir zemberek suskunluğum , Ben sana gözlerinden vurulmuşum ; Sana açılan kapıların üzerime kapanan sesinde , Ben seni değil kendimi unutmuşum ; Yaralarımın kanayan damarlarına , Uykusuz gecelerimden kör sokaklar sürmüşüm ; Ne mutlu bana ... Ne mutlu , En çok bir yıldız kayıyor biliyormusunuz ? Bir dilek tutuyorum işte, Ellerin oluyor ... Tutunuyorum sana .. Soluksuz bir sokak lambası altında , Şubat'a müebbet gözlerini sunuyorum sana Anlasana ..... Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde .. İşte o kadar yalan uyduruyorum kendime , O kadar yalan ... Kime ne ... Kendime yalanlarla tutunuyorsam kime ne ? Kendimi sende unutuyorsam kime ne ? Sende susuyor , Sende konuşuyorsam Sende uyuyup Sende uyanıyorsam , Vuruyorsam talan olan umudun mahzeninde kendimi , Kime ne , Kime ne kendimi kanatıyorsam senin düşüncende , Yalan yada gerçek , Sen sakın gecesiz uykularımda üşüme ! Ben üşüyorsam kime ne .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gökçe-Tuttu fırlattı kalbimi | ZencefiL | 0 | 421 |
07-11-2011, Saat: 03:21 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bedirhan Gökçe - Tut Ellerimden.. | acemhe | 0 | 292 |
08-07-2010, Saat: 01:24 AM Son Yorum: acemhe |
|
Bedirhan Gökçe - Farkında Mısın? | acemhe | 0 | 365 |
08-07-2010, Saat: 01:07 AM Son Yorum: acemhe |