p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dal ablam dal ama bogulmayas?n ii y?zme bilin demi:d yook yoksa ben bal?k gibi y?zebiliom dipden ??karmak i?in haz?rda bekleyem :p
merak edme bi daLcam ?kcam bouLmam
LiMMoNLu KeeeK
|
11-26-2006, Saat: 12:46 AM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dal ablam dal ama bogulmayas?n ii y?zme bilin demi:d yook yoksa ben bal?k gibi y?zebiliom dipden ??karmak i?in haz?rda bekleyem :p merak edme bi daLcam ?kcam bouLmam osdemisco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe komik bi oalym?? ama bence ?ocuk olay? yuttu aya??na yat?p arkada??n? kand?rmak isterken arkada?? ger?ek anlam??da olabilir miley29: efet ?ok g?lm??t?m yaf =))) o sahsiyat ?ld?rm??t? bizi demi :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: yok yaff yuutttu ayag?na yatmam?? bence hi?de ?le deildi falla :yikildim: :yikildim: :yikildim: miley36: miley36: ikisinide tan?om eii miley36: sen varsay?m yap zaten =))) ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak edme bi daLcam ?kcam bouLmam eii buna sevindim yormaazs?n beni w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Limon demeyin a?z?m sulan?yo... eii demeyiz o zaman limooonnn
hikayen güzelmiş benimde bi arkadaşım var böle aq su düşük onun hikayelerini anlatsam sitenin ömrü yetmez.nese paylaşım için tşk...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|