Ben t?k. ederim ....
Erkeklerin Kad?nlardan Ricalar? ...
|
02-15-2007, Saat: 09:16 AM <
(bence siz erkekler yanar donersınız bıraz)sızın duygular ve ıstekler yonunden hıcbır garantı belgenız yok bızler sızlerı hıc bır sart gostermeksızın sevıyoruz oysakı sızler onumuze hep sartnameler koyuyorsununz bu yuzden hıcbırınıze guvenmıyorum sadece para ve sex hayatı sızı ılgılendırıyor baska hıcbırsey umrunuzda degıl uzgunum çok sert çıkışlarım olur ama hakedenlere mesela ben her zaman ılk once karıyer derım bu yuzden işime sırılsıklam aşığımonunda sartları var ama bana kazancı var
Bence Erkekler Hakliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Dermişim Nereniz Hakli Allah Aşkina .herşeyi Yapin Kzi Zaten Cepte Diye Düşünüm ,kendi Dalganiza Bakin.ondan Sonra şunu Dikkate Alalim Buna önem Verelim.... Niye Hep Biz Değerlendirmek Zorundayiz.. Kadinlari Anlamamak Ta Bu Işte... Bir Bayanla çift Olduğunuz Nedense Fakli Anlarda Akliniza Gelmekte.. Onun Dişinda Kadin Birine Yan Baksa Yok Namus Yok Bilmem Ne!!!! Aman Ya Banane Ben Kendimi Kurtarmişim Zaten Sizde Kendi Yolunuzuçizin Başarilar Ama Unutmayin Hiçbirşey Tek Tarafli Değildir..arada Birde Insanin Kendi Içinde Muhasebe Yapmasi Gerekir Bilginize.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Erkeklerin kadınlardan ricasıdır | Hasretiim | 1 | 498 |
09-17-2010, Saat: 12:40 PM Son Yorum: PCKoPaT |
|
Erkeklerin rüyalarını süsleyen kadının özellikleri | acemhe | 0 | 1,630 |
08-11-2010, Saat: 12:42 PM Son Yorum: acemhe |
|
erkeklerin kizlari reddetme nedenleri | Rüya Güzeli | 5 | 1,108 |
06-18-2008, Saat: 03:43 PM Son Yorum: nry8 |