[SIZE=3]?ehirler aras? otobus yolculuklar?nda bayan ve erkek yanyana oturam?yor. Bu konu hakk?nda d???nceleriniz nelerdir?
[/SIZE]
[/SIZE]
Bayan ve erkek yanyana oturamaz.
|
[SIZE=3]?ehirler aras? otobus yolculuklar?nda bayan ve erkek yanyana oturam?yor. Bu konu hakk?nda d???nceleriniz nelerdir?
[/SIZE]
Ben 5 sene boyunca otob?slerde yolculuk yapt?m Okula gidip gelirken.....
Herg?n kavga ediyordum yavv muavinlerle... Bi bayan bindi?i zaman bayan yan? yoksa gelio muavin; Abi seni ?uraya alal?mda buraya bayan otursun diyor...:mad: Gelde dellenme...:mad: Yav karde?im...:mad: Biz yolda bayanam? sald?r?yoruz...:mad: Oturmazsa oturmas?n gitsin ayakta o zaman...:mad:
Ya bu rahatlık açısından uygulanıyo bence... Yani kızmaya gerek yok
![]() Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bu rahatl?k a??s?ndan uygulan?yo bence... Yani k?zmaya gerek yok Hehee 5 sene boyunca herg?n bu tart??malar?n tam ortas?nda kal?nca ister istemez sinirleniyor insan... ![]() Ve de uzun yol dedi?im de 1 saatlik yol yavv... ![]() Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abartm??s?n yani:p Hehee yok yav abartm?yorum... ![]() Ha zaten ?niversite ??rencileri sorun yaratm?yor.(bayanlar) Hatta onlar muavine k?z?yor b?yle bir uygulama i?in. Onlar geliyor muavin hemen i?e ba?l?yo ; Abi seni 2 ?ne alal?m. Ben yok diyorum hemen rotay? ?eviriyor ba?ka birine abi seni arkaya alal?m. Hehee i?te o arada o ayarlamalar? yaparken k?zlar zaten oturuyor bile erkek yan?na. Ve bi de muavine ??k???yorlar bu nas?l bir uygulama diye b?yle i? mi olur diye.. ![]() Ee hakl?lar b?yle cahillik olmaz... ![]()
Sen oldukça dolmuşsun bu konudan anlaşılan
![]()
Sen olduk?a dolmu?sun bu konudan anla??lan
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mutlu anlar Bay-Bayan:) | Karatas | 1 | 680 |
04-13-2022, Saat: 06:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
S?z?n B?lg?sayar D??? M? Erkek M?? | Karatas | 3 | 598 |