:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dua İle İlgili Hadis ve Ayetler
şampiyon_kickboxer
Dua basa gelmiş ve gelecek her seye faydalıdır.
[FONT=&quot]
İnsanın kalbine dua etme arzusu geldiğinde, rabbine dua etsin. Çünkü Allah onu kabul edecektir.

[FONT=&quot]Hoslanmadıgınız bir sey sizin için iyiliğinize olabilir veya hoşlandığınız sey sizin kötülüğünüze olabilir.bunu bilmezsiniz;ama,Allah bilir.[/FONT]

[FONT=&quot]Kalpler demir gibi paslanır. cilası ise bağıslanma dilemektir. [/FONT]

[FONT=&quot]Biriniz bir sey dilediğinde ne istediğine cok dikkat etsin.çünkü hangi isteklerinin kabul edileceğini bilmez [/FONT]

[/FONT]
Allah ısrarla dua edenleri sever.

[FONT=&quot]De ki, duanız olmazsa,rabbim size ne diye değer versin

[FONT=&quot]Allah’ ın kulunun bağıslanma dilemesinden duyduğu sevinç birinizin çölde kaybetttiği devesini bulmasından duyduğu sevinçten daha fazladır. [/FONT]

[FONT=&quot]Kullarım beni senden soracak olurlarsa,bilsinler ki ben pek yakınım.benden isteyenin isteğine cevap veririm. [/FONT]

[/FONT]
Ara
GCLRNFNS
soll kardeş allah rası olsunnnn......

Kullarım beni senden soracak olurlarsa,bilsinler ki ben pek yakınım.benden isteyenin isteğine cevap veririm.
Ara
şampiyon_kickboxer
önemli değil kardes Allah sendende razı olsun....
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nisa Suresi 105, Enam 114, Nahl 64. Ayetler Işığında, İmanımızı Yaşayalım. halukgta 0 46 01-06-2026, Saat: 04:34 PM
Son Yorum: halukgta
  Cin Suresi 26-27-28. Ayetler. Resulün Önünden Ve Ardından, Gözetleyiciler Göndeririz. halukgta 0 69 12-24-2025, Saat: 10:49 AM
  Nahl 44-64. Ayetler. Resulün Kur’an’ı Açıklaması Ne Anlama Geliyor? halukgta 0 84 12-03-2025, Saat: 04:34 PM
  Ali İmran 78 -79. Ayetler Ve Allah’ın Çok Önemli Uyarısı. halukgta 0 80 11-14-2025, Saat: 03:50 PM
  Maide Suresi 41-42-43-44. Ayetler, Bizleri Hangi Konuda Uyarıyor? halukgta 0 99 11-06-2025, Saat: 12:42 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
  Tarih: 01-26-2026, 08:05 PM