çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölmekten öldürüyor vay
süpersin
߀nl€ uğra$masan çatlarsın d! m! ... i$in rast g!tm€z ,güNün güz€l g€çm€z ... miley13:
izzet camdan atlar :D:D:D:D
|
01-16-2008, Saat: 12:22 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölmekten öldürüyor vay ߀nl€ uğra$masan çatlarsın d! m! ... i$in rast g!tm€z ,güNün güz€l g€çm€z ... miley13:
01-16-2008, Saat: 01:05 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ߀nl€ uğra$masan çatlarsın d! m! ... i$in rast g!tm€z ,güNün güz€l g€çm€z ... miley13:evet rast gitmez çok eğleniyom ama ben
01-16-2008, Saat: 01:07 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet rast gitmez çok eğleniyom ama ben :tey: €f€t böl€ iyi oluyo di mi ??? s€nin d€ i$in€ g€liyor yan€ ... yoqSa sıKıCı Olur yaf ... taKıL bAnA hAYaTıNı Ya$A F€LS€F€S! ...
01-16-2008, Saat: 01:15 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::tey: €f€t böl€ iyi oluyo di mi ??? s€nin d€ i$in€ g€liyor yan€ ... yoqSa sıKıCı Olur yaf ... taKıL bAnA hAYaTıNı Ya$A F€LS€F€S! ...sen takıl bana be bu arada felsefede sevmem 3 tane şarapçının laflarına felsefe diyolar
01-16-2008, Saat: 01:18 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen takıl bana be bu arada felsefede sevmem 3 tane şarapçının laflarına felsefe diyolar had€ b€A ... SANkİM oNlArIN sOfRaSıNDa BuLuNmU$ gİß! nerd€nsin göKhAN ???
01-16-2008, Saat: 01:42 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:had€ b€A ... SANkİM oNlArIN sOfRaSıNDa BuLuNmU$ gİß! nerd€nsin göKhAN ???az içmişliğimiz yok keretalarla özellikle aristoyla TÜRKİYEdenim heryer bizim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|