Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim doğuş çay derken demlemi mi yoksa poşet mi Hasan yoksa içmiyeyim ben
Kendi ellerimle hazırladım, demledim .. Bak inanmıyorsan yeni açtım paketi
Canımın İstedikleri ( Ahh Ahhh ) (: "Afedersiniz " ..
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim doğuş çay derken demlemi mi yoksa poşet mi Hasan yoksa içmiyeyim ben Kendi ellerimle hazırladım, demledim .. Bak inanmıyorsan yeni açtım paketi
09-27-2008, Saat: 07:35 AM <
Hah aferin bi daha olmasın .. Bu arada afiyet olsun .. (:
09-27-2008, Saat: 07:40 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hah aferin bi daha olmasın .. Bu arada afiyet olsun .. (:Acayip iyiliğim üstümde bu gece nedense Sağolasın Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Acayip iyiliğim üstümde bu gece nedense İyilik eden yüreğine zeval gelmemesi dileğiyle Bu güzel günde dualarınızın kabul olması temenisiyle .. Sen Sağolasın.. (:
09-27-2008, Saat: 07:50 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyilik eden yüreğine zeval gelmemesi dileğiyle Bu güzel günde dualarınızın kabul olması temenisiyle ..Allah razı olsun Hasan Allahım inşaAllah hepimizin dularını kabul görür Sağolsın tekrar Hayırlı kandillerin olsun bir ömür boyu Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun Hasan Amin, İnşallah .. (: Sizede hayırlı kandiller .. Dua etmiştim duam kabul oldu oleyyy Yağmur yağıyor ..
09-27-2008, Saat: 07:55 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin, İnşallah .. (: Sizede hayırlı kandiller ..Ne kadar güzel Duaların kabul oluyo bak Yağmurda yürümek de ayrı bir güzel olur hea Ama şimdi değil tabi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Canimin Içi Babam..seni çok Seviyorum | CeYDa HaNDe KeSiM | 4 | 605 |
03-24-2007, Saat: 12:30 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |