Bi sessizlik hakim oldu sonra ortama. İbo hala şakanın etkisindeydi ki bi gürültü kopuverdi evin bahçesinde.. İbo Yusuflamış bir halde pencereden baktı ve birde ne görsün. Bahçeye dinazor girmiş İbonun Kiraz ağacına çıkmış ve kiraz topluyor .. Dinazorla İbo gözgöze gelmişler ve İbo Dinazora ...
hikayeyi devam ettirin
|
İbo dinozara ne yapıyorsun sen çabuk in aşağı babam seni döver hatta kalmaz ben seni döverim demiş..Dinozor bakmış ve ağlamaya başlamış burnundan alevler akmaya başlamış peçete vermiş ibo peçete tutuşmuş iboda suyu hemen peçete yapmış vermiş.. ama benim canım çok istiyodu ne olur kıyma bana demiş İboda dinozora....
İboda dinozora, be hayvan herif neden izin almadan yiyorsun, onlar ilaçlıydı demiş. .. Sonra dinozor ölmüş. İbo toprağa vermiş onu.
Yıllar sonra İbo bi kızla tanışmış. Kızın adı Emineymiş. Tıpkı ölen dinozora benziyormuş. .. İbo kızı sevmiş. Aradan zaman geçmiş ve evlenmeye karar vermişler ve çok geçmeden düğünleri olmuş. Ama tuhaf bişeyler oluyormuş Emine de.. İlk bebekleri çok enteresan bi şekilde dünyaya gelmiş. Bebek tıpkı bi yaratığa benziyormuş.. Doktorlar ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Değişik Şarkılarla Şarkı Devam Ettirelim... | YasSmin | 26 | 2,117 |
03-13-2012, Saat: 02:57 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
C: Son Harften İngilizce Kelime Bulma Oyunu |Burdan Devam| | piko | 492 | 9,675 |
04-10-2009, Saat: 03:09 PM Son Yorum: bidely |
|
En son Ne Zaman [Buradan Devam] | piko | 53 | 2,688 |
07-25-2008, Saat: 03:09 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Biraz Once Hangi Bölümdeydin-Burdan Devam | piko | 7 | 759 |
07-10-2008, Saat: 01:52 PM Son Yorum: rüzgargülü |
|
son kelimeyle devam et... | matROCK | 4 | 598 |
08-30-2007, Saat: 11:03 PM Son Yorum: adyge55 |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi