sistemimiz artık aktif iş sadece juri seçimine kaldı. tüm forumumuza hayırlı olsun....
?iir severlerin dikkatine!!
|
Senden Juri olmayacağı kesin Ali... Sen torpil yaparsın tanıdıklarına
11-19-2006, Saat: 04:25 PM <
ben olayım ne oulr beni yapın
ajdardan neyim eksik juri masal_perisi.. rose olsun ikiside şiirden çok iyi anlıyorlar. Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben olay?m ne oulr beni yap?nte?ekk?r ederim kendi ad?ma senin ?yle bi teklif sunmana...
11-20-2006, Saat: 12:23 AM <
bir ?ok ?iir sitesine ?yeyim bu fikir ?ok ho? hi? bir yerde g?rmedim.bu t?r yar??malar? baz? yerlerde ?iire bile de?er verilmiyor.yar??ma yap?l?rsa karakapl? defterimizde ?zel kalan ?iirlerimi yay?nlamaktan gurur duyaca??m.bu uygulama yap?l?rsa site dahada ?zel olacakt?r.bu fikrin i?in t?k ediyorum.papatya prenses...........
11-20-2006, Saat: 10:11 AM <
selin deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir ?ok ?iir sitesine ?yeyim bu fikir ?ok ho? hi? bir yerde g?rmedim.bu t?r yar??malar? baz? yerlerde ?iire bile de?er verilmiyor.yar??ma yap?l?rsa karakapl? defterimizde ?zel kalan ?iirlerimi yay?nlamaktan gurur duyaca??m.bu uygulama yap?l?rsa site dahada ?zel olacakt?r.bu fikrin i?in t?k ediyorum.papatya prenses........... selin deniz; bende te?ekk?r ediyorum.Fikrimin be?enilip icraata ge?iyor ve sizler taraf?ndan destekleniyor olmas? ger?ekten ?ok g?zeL bi ?ey. herkese ayr? ayr? te?ekk?rlerimi sunuyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yönetimin Dikkatine ! | adyge55 | 12 | 1,174 |
03-10-2009, Saat: 03:39 PM Son Yorum: adyge55 |
|
Yönetim Dikkatine... | Yorgun Yürek | 11 | 1,049 |
02-10-2008, Saat: 07:10 PM Son Yorum: chatlaq |
|
y?neticilerin dikkatine | GeCe_G?zL? | 5 | 1,171 |
09-01-2006, Saat: 11:40 AM Son Yorum: GeCe_G?zL? |