Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapma bee abi...onlar benim herşeyim:yikildim:
la tadında bıraksan tamam da hepsini birden alınca görüyoruz
ne kuş kalıyor ne hane öhhhh yani
Gündüzcüler Bölümü
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapma bee abi...onlar benim herşeyim:yikildim: la tadında bıraksan tamam da hepsini birden alınca görüyoruz ne kuş kalıyor ne hane öhhhh yani canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bu şimdi neye üzüldün sen bir sapık olduğunu öğrendiğine mi yoksa başka bişiyemi ?aşkımlan nastik nop gibi noynadı...:yikildim::kop:
adem sapıklık yetmedı bıde kızların duygualrıylamı oynuyo oynıcak baska bısey bulamadın mı ben sana kamyon alım gıt onla kumda oyna ::
Alıntı:a tadında bıraksan tamam da hepsini birden alınca görüyoruz abi yanlışlıkla yuttum...uyurken rüyamda yutmuşum onları... rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkımlan nastik nop gibi noynadı...:yikildim::kop: kim oynadı yaw... rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkımlan nastik nop gibi noynadı...:yikildim::kop: oysa ben defalarca söyledim herkeze şambiyel muamelesi yapma diye Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kim oynadı yaw...tamam bu aşk burda biter:kizgin: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem sapıklık yetmedı bıde kızların duygualrıylamı oynuyo oynıcak baska bısey bulamadın mı ben sana kamyon alım gıt onla kumda oyna :: [COLOR="Black"]gel bana eşlik et...kamyonu boşwer onlar çosuksu işler... kumda b*kumuzdan kule yapalım:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sahildeki bikinili kızlara laf atarız hem...[/COLOR] Alıntı:oysa ben defalarca söyledim abi şamriyel muamelesi yapmadım ben ona...meşin yuvarlaktı o top... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 101,073 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |